Kadın eğitmenler günde 7 bin maske üretip ücretsiz dağıtıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi'nde (KAYMEK) kadın eğitmenlerce üretilen maskeler ücretsiz dağıtılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2020 20:44 GÜNCELLEME 06.04.2020 20:44 GÜNCEL
Kadın eğitmenler günde 7 bin maske üretip ücretsiz dağıtıyor
Kadın eğitmenler günde 7 bin maske üretip ücretsiz dağıtıyor

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla koronavirüs salgınında da önemli bir misyon üstlenen KAYMEK, Kayseri'nin ihtiyacını karşılamak adına 17 Mart’tan bu yana günde 7 bin maske üretiyor.

 

KAYMEK'te görev yapan kadın eğitmenler, hem tesislerdeki atölyelerde hem de evlerinde kurmuş oldukları teknik altyapı ile maske üretimini salgının başladığı ilk günlerden beri sürdürüyor.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, KAYMEK'teki eğitmenlerin ortaya güzel bir iş çıkardığını belirtti.

Maskelerin vatandaşların yoğun şekilde kullandığı alanlarda ücretsiz dağıtıldığını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Ülkemizin tarihine bakacak olursak Türk kadını zor zamanlarda hep önemli görevler üstlenmiştir. 93 Harbi'nde Nene Hatunlar, Kurtuluş Savaşı'nda Şerife Bacılar, Kayseri'de Fatma Bacılar gibi koronavirüs salgınında da KAYMEK'teki kadın eğitmenlerimiz, şehrimiz ve hemşehrilerimizin sağlığı için önemli bir görev üstlenmişlerdir. Bu çalışmayı yapan tüm eğitmenlerimize ve KAYMEK yöneticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu birliktelik ve dayanışma ile virüs salgınından da kısa zamanda kurtulacak ve eski güzel günlerimize hep birlikte devam edeceğiz."

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • ankaradan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • irfan sadıkoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu maskeleri 5 kuruş iken 5 tl ye satana vatan haini denir. Burada bedava vermek için çalışanada vatanı için canfeda denir.
    Cevapla
  • konyalııı 3 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun bu vatan icin bu millet için ugraşan tüm yardimsever insanlardan rabbim razı olsun günahlarinız var ise rabbim af eder inşaallah iki cihandada huzur bulasınız bu birliktelik bu vatan severlik dunyanin hicbiryerinde yoktur olamazda başta devlet başkanimiz devlet bakanları saglık çalısanlarımız güvenlik güclerimiz ve bu vatan icin ugraşan tüm insanlardan allah razı olsun iyki varsıniz sizinle vatandaş olarak gurur duyuyoruz minnettarız...
    Cevapla
  • TONTON 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size
    Cevapla
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size...Ülkemizde elhamdülillah ki güzel insanlar asla bitmeyecek ve sizinle ferah bulacak insan ve toplum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR