KYK Yurtlarında karantinada bulunan kişilerin sayısı açıklandı

Koronavirüs nedeniyle KYK yurtlarında karantinada bulunan kişilerin sayılarını Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu duyurdu. Bakan Kasapoğlu, 57 ildeki 84 yurtta 18 bin 156 kişinin karantina sürecinin devam ettiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2020 11:10 GÜNCELLEME 07.04.2020 13:43 GÜNCEL
KYK Yurtlarında karantinada bulunan kişilerin sayısı açıklandı
KYK Yurtlarında karantinada bulunan kişilerin sayısı açıklandı

Koronavirüs salgınında Türkiye'nin aldığı ilk önlemler arasında yer alan KYK yurtlarının karantina merkezlerine çevrilmesi, önemli bir uygulama olmuştu. Bu kapsamda yurt dışında yaşayan Türkler ile yurt dışından gelen tek çok kişi 57 ilde bulunan 84 yurda geçici olarak yerleştirilmişti.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu KYK yurtlarında karantina altında bulunan mevcut kişi sayısını duyurdu.

18 BİN 156 KİŞİ

Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 57 ildeki 84 yurtta 18 bin 156 kişinin karantina sürecinin devam ettiğini açıkladı.Kasapoğlu ayrıca, 47 ilde 73 yurtta toplam 3 bin 120 sağlık personelini misafir ettiklerini de duyurdu.

 

 

KAYNAK : AA, Haber7
YORUMLAR 2
  • Muhittin DOĞAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Şuan Tokat kyk dayım cezayirden geldim Allah(cc)DEVLETE zeval vermesin hertürlü ihtiyacımız karşılanıyor tüm islam aleminin kandilini kutlar dünyanın biran önce bu memleketten kurtulmasını temenni ederim.
    Cevapla
  • Kadir Köse 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda Manisa daki KYK da kalıyorum. Allah devletimizi hukumetimizi muhafaza eylesin. Allah zeval vermesin. 3 gündür buradayız her türlü ihtiyaç düşünülmüş, güvenlik güçleri, sağlık ekibi, yurt çalışanları hepsi güler yüzlü her istegimizi dinleyip çözüm buluyorlar ama hala memnun olmayıp şikayet eden insanımız var maalesef.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR