Türk profesörden Türkiye'yi heyecanlandıran koronavirüs açıklaması!

Türkiye'deki aşı çalışmaları için 45 günlük karantinaya giren Prof. Dr. Ercüment Ovalı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2020 18:59 GÜNCELLEME 08.04.2020 19:10 GÜNCEL
Türk profesörden Türkiye'yi heyecanlandıran koronavirüs açıklaması!
Türk profesörden Türkiye'yi heyecanlandıran koronavirüs açıklaması!

Koronavirüse karşı tüm dünyada ve ülkemizde aşı çalışmaları sürerken Acıbadem Labmed İstanbul Doku Tipleme Laboratuvarı Koordinatörü Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve ekibi karantinada aşı çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Prof. Dr. Ovalı, mayıs ayının ortalarında aşının klinik çalışmaya hazır hale gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söylemişti. 

 

 

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ovalı, "Bizleri merak ettiğinizi biliyoruz. Şimdilik her şey yolunda demekle yetineceğim. İyi kandiller Türkiyem" dedi.  

ÇALIŞMALARA BAŞLAMADAN ÖNCE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ercüment Ovalı, "Hem çevremizi hem de kendimizi garanti altına almak için aşıyı hazır hale getirinceye kadar 45 gün burada yaşayacağız. Bu aşı tamamen yerli aşı olacak. 45 gün sonra müjdeli haberi vermek için çalışıyoruz. Amacımız mayıs ayının ortalarında klinik çalışmaya hazır hale gelmek. Başarısızlık her zaman olabilir, tekrar tekrar yapabiliriz. Bu süreç uzayabilir. Bütün ekip bunu başarmak istiyoruz. Hatasız yürümek ve bunu yapmak istiyoruz" deyip sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Karantinaya ilk ben gireceğim, ilk dört gün tek başıma çalışacağım. Ben güvenli olduğuna inandıktan sonra dört kişilik ekibim de girecek. Güvenlik tedbirlerimiz iyi ama ben girip sorunsuz olduğunu görmeden onları içeri almam. Sonrasında ise çalışmaları onlara devredeceğim. Gençler arkamdan gelecekler.

YORUMLAR 106 TÜMÜ
  • Üretelim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hocam Allah sizlere büyük kolaylıklar versin, Allah razı olsun hükümetimizin büyük çalışmaları ile üretenlerimizden, devlet kuruluşlarımız özel sektör kuruluşlarımız üniversitelerimiz başta savunma sanayimiz ve sağlık alanlarımız olmak üzere diğer bütün alanlarda çokça üretimler ve ARGE'ler yapalım.
    Cevapla
  • karani yalcinkaya 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi allah yardim ciniz olsun insallah bir gunonce buluruz yaallah bismillah
    Cevapla
  • NuR76 4 yıl önce Şikayet Et
    Iste Osmanli torunu helal devam böyle Allah yar ve yardimciniz olsun!
    Cevapla
  • Seref 4 yıl önce Şikayet Et
    Ovalı büyük adamsin
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    İl il son durum bilgisi bulunamıyor, bütün yayınlanan harita ve tablolar okunulmaması için sanki küçük yazılmış, bu durum şüpheleri getirmeye başladı. veriler paylaşılmaz hale geldi, sadece korku ve panik oluşturuluyor düşüncesine kapılmaya başladım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR