İstanbul'da 2 meydan ve 6 cadde yaya trafiğine kapatıldı!

Son dakika haberi: Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında İstanbul'da Bağcılar Meydanı, Güneşli Meydanı ve en işlek 6 cadde yaşanan yoğunluk nedeniyle 15 gün süreyle yaya trafiğine kapatıldı. Cadde başlarına kurulan demir bariyerlerin başında görevli olan Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve polis, caddeye yaya giriş-çıkışına izin vermiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 19:03 GÜNCELLEME 10.04.2020 19:03 GÜNCEL
İstanbul'da 2 meydan ve 6 cadde yaya trafiğine kapatıldı!
İstanbul'da 2 meydan ve 6 cadde yaya trafiğine kapatıldı!

Son dakika haberi... Dünyayı etkisi altına alan ve yeni tip koronavirüsün yayılmasının önüne geçmek amacıyla geniş çaplı önlemler alınmaya devam ediliyor. Bağcılar Kaymakamlığı Bağcılar İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Covid-19 salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla ek önlemler aldı.

 


Buna göre Bağcılar Meydanı ile Güneşli Meydanı, “Yürüyüş Yolu” olarak düzenlenmiş olan Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi, Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi, Fatih Mahallesi Eski Pazar Caddesi, Yenigün Mahallesi 628. Sokak, Sancaktepe Mahallesi Çarşı Caddesi, Kirazlı Mahallesi - Yenimahalle Ahmet Kabaklı Caddesi 15 gün süreyle yaya giriş-çıkışlarına kapatıldı. 

Ancak esnaf izin belgesi olanlar, transit yolcu ve zaruri ihtiyaçların karşılanması amacıyla bölgeden geçmek zorunda olanların bu karardan muaf tutuluyor.

 

 

Kararlara uymayanlar hakkında Umumi Hıfzıssıhha Kanununa göre cezai işlem yapılacağı da belirtildi.

Kararın açıklanmasının ardından meydan ve caddenin giriş-çıkışları bariyerlerle çevrilerek polis ve zabıta ekipleri tedbirini artırdı.

Zabıtalar ve polisler yayaların geçişine izin vermiyor.

10 Nisan 2020 Cuma günü saat 17.00’den uygulamaya konulan karar 24 Nisan 2020 Cuma günü saat 24.00’a kadar sürecek.

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Marjınal 4 yıl önce Şikayet Et
    Cop konteynırları sokak hayvanları bunlar sorun bence sonra gorunen goz onunde olan yerler devamlı dezenfekte edılıyor dıger mekan ve alanlar ne olucak?
    Cevapla
  • mişmiş 4 yıl önce Şikayet Et
    o ibb belediye başkanı ki ismini bile telaffuz etmek istemiyorum o arçaları garajlarda bekletip sefer sayılarını düşürdü ya İstanbulluya en büyük ama en büyük kötülüğü o yaptı. Hükümette dahil hala kimsede ses yok. Kim ki bu bir belediye başkanı, sadece belediye başkanı ötesi varmı. neden görevden alınmalar yok neden cezai müeyyideler yok. Nedennnnn
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkin tamami sokaga cikma yasagi istiyor , diger ulkelerde oldugu gibi ,vaka sayilarinda aninda düşuş baslar ,20 gün komple uretim durusa kimse acliktan da olmez zaten halkin yarisi 3 aylik erzak stokladi
    Cevapla
  • biraz okuyalım 4 yıl önce Şikayet Et
    sokağa çıkma yasağı ilan edildi haberinin sadece başlığını okuyup sokağa dökülen cahil insanların yaptığı ile senin körü körüne isteğinin genel sokağa çıkma yasağı arasında bir fark yok Cenk bey... Lütfen sadece arama motorunda bari biraz araştırın sonra konuşun...
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    bence en azinda tüm türkiyede hafta sonlari tam gün, hafta içi de aksam 18:00 den sabah 06:00 arasi sokaga cikma yasaği olmalıdır
    Cevapla
  • Serhsy 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kredi borcumuzuda sen ödersn artık
    Cevapla
  • KEMAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Bankacıyım, adam maske takmadan gelmiş soru sormaya çalışıyor. Banka önü kuyruklarını bitirmeden virüs önlenemez.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Beddua etmek iyi değildir döner dolaşır sahibine gider...
    Cevapla
  • AMELE 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz de faizleri bitirin inşallah sana da bulaşır. Ocağımizi yaktınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR