Yiyecek bulmak için 2 saat yürüdü, polis ve jandarma yardım etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yalnız yaşayan Recep Uyucu (62), evinde yiyecek kalmayınca almak için yola çıktı. 2 saatlik yürümenin ardından denetim yapan güvenlik görevlilerin durdurduğu Uyucu, ekipler tarafından alışverişi yapılarak eve bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2020 18:31 GÜNCELLEME 12.04.2020 18:31 GÜNCEL
Yiyecek bulmak için 2 saat yürüdü, polis ve jandarma yardım etti
Yiyecek bulmak için 2 saat yürüdü, polis ve jandarma yardım etti

Ereğli’ye bağlı Yalnızçam köyünde yalnız yaşayan ve evinde yiyecek kalmayan Recep Uyucu, ayağından rahatsız olmasına rağmen alışveriş yapmak için yaklaşık 2 saat yürüdü. Ören yol ayrımında uygulama yapan polisler tarafından durdurulan Uyucu, evden yiyecek almak için çıktığını söyleyince polis ve jandarma ekipleri yemek ikramında bulundu. Uyucu'ya gıda ürünleri de alan ekipler, ardından evine bıraktı.

 



Polisler, Uyucu'ya Vefa Sosyal Destek Grubu numaralarını vererek, ihtiyacı olduğu zaman arayabileceğini söyleyip, evden ayrıldı.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • RABİA 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar dilenmeyen gizli yoksullar.. ALLAH devletimizden, askerimizden vepolisimizden binkere razı olsun...ALLAH devletimize zeval vermesin, erdoğanımızı başımızdan eksik etmesin...amin.
    Cevapla
  • Adana01 4 yıl önce Şikayet Et
    o köyün muhtarını sorguya çekin belki aralarında husumet varsa adamı sydv ye bildirmiyordur. canım amcam babam benim 2 saat yürümüş ya, canını sevdiğim... içim parçalandı.
    Cevapla
  • Fuat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yerel yönetimler bu tür insanları tespit edip bilgisayara yüklemek zor olmasa gerek. Böyle kriz durumda ilk onların kapısını çalmak lazım. Bu adam aç aç niçin 2 saat yürüsün. Her kes zengin olamıyor malesef , gücü yetmeyene kaderinde fakirlik olana da siz bakacaksınız. Yemin ederim yakınımda olsaydı en az bir aylık gıda ihtiyacını karşılardım. O belde de yaşayanlara da teessüf ederim.
    Cevapla
  • Bahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    belki de komşusu vardır isteyememiştir.. devletimizden jandarmadan polisten Allah razı olsun
    Cevapla
  • ilginç 4 yıl önce Şikayet Et
    ya komşularında, ya muhtarda ya da bu amcada bir sıkıntı var, nasıl ulaşılamaz ilginç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR