YÖK Başkanı Saraç, rektörlerle koronavirüs sürecini konuştu

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, hastanelere sahip üniversitelerin rektörleriyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2020 21:41 GÜNCELLEME 13.04.2020 21:41 GÜNCEL
YÖK Başkanı Saraç, rektörlerle koronavirüs sürecini konuştu
YÖK Başkanı Saraç, rektörlerle koronavirüs sürecini konuştu

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin yeni koronavirüs küresel salgını ile topyekun mücadelesinde üstün gayret gösteren sağlık kuruluşları arasında önemli yeri olan üniversite hastanelerinin bağlı bulunduğu üniversitelerin rektörleri ile video konferans gerçekleştirdiklerini" bildiren Saraç, "Gün boyu süren toplantıda, üniversite hastanelerimizin sürece ilişkin sundukları katkılar ile sorunlarını ve çözüm önerilerini ele aldık. Faydalı bir toplantı oldu." ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR 1
  • A.HAZAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçme notu bazı okulda 50 bazı okullar'da ise 60 Tıp,Diş Hek,Mühendislik vd. fakültelerde yüzlerce öğrenci staj veya sınıf kaybediyor.Devlet-Millet milyarlarca lira zarar ediyor.Öğrencinin 2,3,4. kez stajı alması sadece öğrencinin suçumu? Hiç ders anlatanın suçu yokmu? Bu çocuklar sınavda kalmasın demiyorum niye bu kadar fazla.Bu Corona krizi nedeniyle geçmişe ve hali hazırda staj veya dersten kalanlar(50-60 arası puan alanlar ) geçirilemez'mi?Kendimizi bu öğrencilerin yerine koyalım. Hem Ülkemize hemde Gençlere yazık oluyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR