Hatay'da 4 kişiyi öldüren şüphelinin iskeleti bulundu

Hatay'da, dün ormanlık alanda bulunan iskeletin, kardeşiyle evlenmediği için amcasının kızı Bilem Doğru (23), ağabeyi İbrahim Doğru (33), nişanlısı Mahmut Şaban Afsal (28) ile damadın annesi Kerime Afsal'ı öldürdüğü için aranan Nihat Doğru'ya ait olduğu tespit edildi. Otopside Nihat Doğru'nun 5 ay 20 önce öldüğü belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 01:01 GÜNCELLEME 18.04.2020 01:01 GÜNCEL
Hatay'da 4 kişiyi öldüren şüphelinin iskeleti bulundu
Hatay'da 4 kişiyi öldüren şüphelinin iskeleti bulundu

Dün Karaali Mahallesi ormanlık alanda insan iskeleti görenler, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardırdan iskelet, otopsi için morga kaldırıldı. Otopsi sonucunda iskeletin, 17 Eylül 2019'da 4 kişiyi öldürdükten sonra kayıplara karışan Nihat Doğru'ya ait olduğu tespit edildi. Doğan'ın 5 ay 20 gün önce öldüğü belirlenirken, kesin ölüm nedeninin ise henüz bilinmediği bildirildi. Soruşturma sürüyor.

 



EVİ BASIP, 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Olay, 17 Eylül 2019'da Karaali Mahallesi'nde meydana geldi. Olaydan 3 ay önce iddiaya göre Nihat Doğru, kuzeni Bilem Doğru'yu erkek kardeşine istedi. Ancak Bilem Doğru ve ailesi bu isteği geri çevirdi. Bunun üzerine iki aile arasında dargınlık başladı. Bilem Doğru, bir süre sonra Mahmut Şaban Afsal ile nişanlandı.

Nişandan haberdar olan Nihat Doğru, pompalı tüfek ile kuzenlerinin evini bastı. Nihat Doğru, önce evin arka penceresinden ardından da giriş kısmından içeriye art arda ateş etti. Saldırıda düğün hazırlığı yapan Bilem Doğru, ağabeyi İbrahim Doğru, genç kızın nişanlısı Mahmut Şaban Afsal ile damadın annesi Kerime Afsal hayatını kaybetti. Saldırının ardından Nihat Doğru ise kaçtı.
 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Dudu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazik değilimi zaten sevseydi kardeşine gönül bağladı bu dünyada kader kısmet der kız ata binmiş ya nasip demiş sevdiği erkekle bir yuva kurmak istemiş ne istedin bu garibanlardan mekanları cennet olsun senin hayatına mal oldu iyimi ettin böyle ormanlık alanda kaldın azap çeke çeke Allah zalime zülm eder Kurban olduğum ölünün arkasından konuşulmaz derler rabbim affetsin
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    “ Ya kardeşimin olacaksın yada kara toprağın mantığı” Allah korkusu olmayan her türlü pisliği zulmü yapar ve canada, Canlarada kıyar. Allah cc kasti ve suçsuz bir cana kıymak bana isyandır. Anlamı Allah’ın verdiği canı ben alırım demek. İnşaAllah Cehennemde ömür boyu yanar.
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılır o insanların hesabını allah a nasıl vereceksin hiçmi düşünmemiş allah nefse ve şeytana uydurmasın
    Cevapla
  • Hanyunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Hak ettiğini bulmuş
    Cevapla
  • Dışses 3 yıl önce Şikayet Et
    Canilerin canisiymiş bu nedir yahu. İşin en kötü tarafı da Damat ve Annesinin ne suçu var? Kız tarafı işin farkında belki de. Belki de hiç haberleri bile yoktu. Tamamen savunmasızca ölmüşler. Bir ailenin kızının kiminle evleneceği başkasına mı düşmüş!! Böylelerini önceden haklayacaksın.
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri haklamış zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR