'Kavuşacağımız güne kadar...' Haydar Baş'ın ardından bir acı haber daha

Karabük Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim üyesi ve aynı zamanda Bağımsız Türkiye Partisi MYK Üyesi Prof. Dr. Mustafa Er geçirdiği iç kanama sonucu hayatını kaybetti. Prof. Dr. Er, BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle hayatını kaybetmesinin ardından "Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Güle güle git babam" mesajını paylaşmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 13:45 GÜNCELLEME 19.04.2020 11:23 GÜNCEL
'Kavuşacağımız güne kadar...' Haydar Baş'ın ardından bir acı haber daha
'Kavuşacağımız güne kadar...' Haydar Baş'ın ardından bir acı haber daha

Mide kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan Karabük Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Er, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

HAYDAR BAŞ'IN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN ÜZÜNTÜSÜ BÖYLE PAYLAŞMIŞTI

Mustafa Er ise 3 gün önce Baş vefatının ardından sosyal medya hesabından, "Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam. Hasretle seni bekleyeceğim" ifadelerinde yer vermişti.

"DAMADI DEĞİL, PARTİMİZİN MYK ÜYESİ"

 

İHA, haberinde, Mustafa Er'in BTP Genel Başkanı Haydar Başın damadı olduğunu yazmıştı. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sözcüsü Lütfullah Önder, yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Mustafa Er koronavirüs nedeniyle değil geçirdiği iç kanama nedeniyle vefat etmiştir. Kendisi Prof. Haydar Baş'ın damadı değil partimizin MYK üyesidir" ifadelerine yer verdi.

KBÜ REKTÖRÜ POLAT'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Hayatını kaybeden Mustafa Er için, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ta taziye mesajı yayınlayarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Polat, "Üniversitemiz Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Er hocamızın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Kıymetli hocamıza Allah'tan rahmet; ailesine, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine sabır ve baş sağlığı diliyorum" dedi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Tekirdağ 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay Arkadaş vay. Adamlar ölmüş bu dünyada nasipleri bitmiş. Hala neyin derdindesiniz. Onlar iyi veya kötü ne yaptılar ise sorgulanacaklar. Herkes kendisine baksın, herkes kendisine iyi gözle bakar, ama toprak altı ne doğruysa ona bakar. Ne ekersen onu biçersin, geride bırakılan miras haram kazançsa işte geride bıraktıklarına miras değil ZEHİR bırakmış olup onlarda o zehirleri yer içer, diyeceksiniz ki nereden bilsinler, valla bal gibi bilirler. Ailede iki kişi çalışıp bir kişinin maaşıyla yirmi yılda bir ev, bir araba ve bir de ev eşyaları tamamlanır, diğer maaş ta evin geçimine gider. Gerisi yalan dolan.
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bu prog ve kaç gün önce ölen liderinin cenazesine rus devleti veya istihbaratından katılan oldumu merak ettim. Çünkü yıllar evvel rusyaya putinin davetlisi olarak duma meclisinde rus vekillere konuşma yapmıştı. Demek istediğim 1 muhannetleri oldu taziye şarttı yani gelmeseler ayıp olur. Şimdi 1ileri adamı kötülemek için yazdığımı düşünür Hayır ben sadece bunlara dostlarınız gelmediyse bu dostlarınızdan vazgeçşn diyorum. Bakım imamoğlu ölürse yunanistandan kaç kişi gelir taziyesine. Onunkiler içi içe girmiş aşikar. Bazılarının sa gizli
    Cevapla
  • Iiüggvhh 4 yıl önce Şikayet Et
    Mirasi dama da nasip olmadi
    Cevapla
  • İmamoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Alçak aşağılık haçlı siyonist patronları tarafından satılmış hain fetö adnan oktar vs bunlara verilen görev yüce İslam dininin içini boşaltmak sulandırmak dini bozmak insanları dinden soğutmak olduğundan buradaki haçlı uzantısı bir kısım medya da bunu körüklüyor insanların kafasını karıştırıp zaten zaten uzun zamandır şeriat ve tarikatı öcü gibi gösterme gayreti var şeriat din İslam aynı şeydir tarikat kadim bir değerimizdir.
    Cevapla
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarikat islamın son yüksek eğitim merkezidir bu eğitimi kimse almadan tez yazamaz.
    Cevapla
  • Sami 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal çok güzel özetlemişsin kardeşim.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölen birinin arkasından konuşanlar,rahmet okumayacaksaniz,gölge etmeyin yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR