Gamze Pala'nın ablası, Cumhurbaşkanı ile yaptıkları konuşmayı anlattı

Rize'de, aşkına karşılık vermediği için Savaş Dalançıkar tarafından tabancayla sırtından vurulup, boğazı kesilerek öldürülen Gamze Pala'nın ablası Tülay Pala, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Erdoğan'la aralarında geçen konuşmayı anlatan Pala, "Cumhurbaşkanı gerekeni yapacağız, gözünüz arkada kalmasın, dedi" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 16:51 GÜNCELLEME 18.04.2020 16:51 GÜNCEL
Gamze Pala'nın ablası, Cumhurbaşkanı ile yaptıkları konuşmayı anlattı
Gamze Pala'nın ablası, Cumhurbaşkanı ile yaptıkları konuşmayı anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz akşam Rize'nin Fındıklı ilçesinde uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Gamze Pala'nın ailesini arayarak başsağlığı diledi.

 

"CUMHURBAŞKANI BANA GEREKENİ YAPACAĞIZ, DEDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde kendisine gerekenin yapılacağını söylediğini dile getiren acılı abla Pala "Cumhurbaşkanı bana gerekeni yapacağız, dedi. Gözünüz arkada kalmasın, dedi. Benim kardeşim zaten AK Parti'de yönetimdedir. Biliyor kendisi de. O yüzden gereken neyse yanınızdayız, dedi. Gereken her şeyi yapacağız, dedi. Yani bu bir canilik, başka hiç bir şey değil" ifadelerini kullandı. 

 

NE OLMUŞTU?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Çarşamba akşam meydana gelen olayda 44 yaşındaki Gamze Pala, 38 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından saat 22.00 sularında çalıştığı Fındıklı Sabancı Öğretmenevi'nin lobisinde silahlı saldırıya uğradı. Konuşmak istediği Gamze Pala'dan olumsuz yanıt alan Dalançıkar, kadına isabet eden kurşunun kadını öldürmediğini fark edince bu kez cebinden çıkardığı bıçakla boğazını kesti. Saldırgan Savaş Dalançıkar olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR