Koronavirüsü yenen sağlık çalışanından mesai arkadaşlarını duygulandıran mektup

Bolu'da, koronavirüs tedavisinin ardından sağlığına kavuşan sağlık çalışan Veysi Aktürk, taburcu olmasının ardından yazdığı mektupla mesai arkadaşlarını duygulandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2020 20:45 GÜNCELLEME 21.04.2020 20:45 GÜNCEL
Koronavirüsü yenen sağlık çalışanından mesai arkadaşlarını duygulandıran mektup
Koronavirüsü yenen sağlık çalışanından mesai arkadaşlarını duygulandıran mektup

Refika Baysal Toplum Sağlık Merkezi’nde memur olarak çalışan Veysi Aktürk, yüksek ateş ve kuru öksürük şikayetiyle hastaneye başvurdu. Koronavirüs bulguları üzerine Veysi Aktürk'e yapılan testin sonucu pozitif çıktı. Veysi Aktürk, tedaviye alındığı Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 13 gün süren tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Veysi Aktürk, 2 gün önce sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde hastaneden taburcu edildi.

Aktürk hastalığı yenip sağlığına kavuşmasının ardından mesai arkadaşlarına mektup yazdı. Aktürk, yazdığı duygu dolu mektubunda şu ifadelere yer verdi:

'ÖLMEK YASAK HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ TÜRKİYE'M'

"En büyük zafer hiç düşmemek değil, düştüğünüz zaman ayağa kalkmayı bilmektir. Moral, azim, sabır, zafere ulaşmanın ilk şartıdır. Bizler hep annemizi babamızı, yavrularımızı hep geride bıraktık. Bizler bugün olduğu gibi dünde hep vardık. Hepimiz zaten maskeli, eldivenli boneli ve önlüklüydük. Bizler hep sustuk, hep işimize, sağlığa baktık. Unutmayın fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmez. İşte biz sağlık personeli de martı misali bu mesleğe aşığız. Vazgeçmek yok, yenilmek yok pes etmek yok. Hastanemizde tedbirler alınmış planlar yapılmış her şey bir program halinde hatta yedek çöp kovalarına banyo havlularına kadar ince düşünülmüş. O yüzden sizi ve ekibinizi gönülden tebrik ediyorum. Unutmayın bizler sessiz savaşçılarız. Unutmayın bizler hayattan kaçmak için değil, hayatı hayatları kaçırmamak için çıktık bu yola. Bizleri korkutan her ne varsa bizlere güç cesaret ve güven kazandırır. Kendimize biz bu dehşetleri yaşadık. Bundan sonra gelecek her şeye hazırız diye bilmektir. Elbette çok mutluyum. Çünkü tekrar aranıza dönmekten onu duyuyorum. Koronayı sadece ben değil hep birlikte yendik. Demek ki bu illet yenilmez değilmiş. Hep birlikte başardık. Çünkü bizler sessiz savaşçılarız. ve diyoruz ki panik yok ümitsizlik yok. Ölmek yasak, hep birlikte başaracağız Türkiyem."

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazı stili mükemmel yav.
    Cevapla
  • Haktanyana 3 yıl önce Şikayet Et
    Evvela Koronayı yenen filanca değil.Derdi veren Allah olduğu gibi Şafi ismiyle şifayı da o vermiştir.Değerli vatandaşımıza geçmiş olsun. Acizane yazınızı okudum ve Kader-i İlahinin mektubu olan şu musibet zarfının içini açıp mazruf olan yazıdan bir nükte aradım..Allah kelamını güzel yazısınızda göremeyince üzüldüm doğrusu... Esbabın hiç bir cihetle tesiri yoktur. Allah başta kendi nefsim olmak üzere hepimizin kalplerini gafletten halas eylesin. Selametle kalınız.
    Cevapla
  • ŞAHİN ZENGİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşim. Kuran'ın bu asırdaki tefsirini okuyanların hadiselere bakış açısı böyle.
    Cevapla
  • Bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok çok geçmiş olsun. iyileşmiş çok şükür Allah sağlıkçıları başımızdan eksik etmesin. Çok güzel bir yazı ve içten yazmış.
    Cevapla
  • ankara 3 yıl önce Şikayet Et
    El Bakii, Huvel Bakii
    Cevapla
  • Sinirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanat eseri bir yazı,böyle yazı yazan kaldımı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR