AYD Başkanı: CHP'yi kınıyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ailesine yönelik olarak yapılan haber ile ilgili Anadolu Yayıncılar Derneği açıklama yaptı. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, "Burası dağ başımı? Siz kim oluyorsunuz da aile mahrumiyetini hiçe sayıyorsunuz. Bu tavrınızla Sadece Fatmanur Hanım’a değil tüm annelere saldırdınız. Sizi kınıyoruz” dedi

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2020 12:20 GÜNCELLEME 22.04.2020 12:20 GÜNCEL
AYD Başkanı: CHP'yi kınıyoruz
AYD Başkanı: CHP'yi kınıyoruz

Anadolu Yayıncılar Derneğinden yapılan yazılı açıklamada şu satırlara yer verilmiştir :”

 

Altun ailesine yönelik kasıtlı yapılan maaş,kaçak yapı gibi haberler yetmemiş olacak ki CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş eve giderek fotoğraf çekmek istemiş ve psikolojik ve fizyolojik saldırıda bulunmuştur. CHP İlçe Başkanı zabıta memuru mudur? Kendisi emniyet yetkilisi midir? Gazeteci midir? Hangi hakla aile mahremiyetini hiçe saymıştır.  Bir anne olan Fatmanur Altun ve Çocuklarına yönelik bir saldırıda bulunmuştur. Kadın anadır. Kadın abladır. Bu yapılan hareket aynı zamanda uluslararası örgütlerinde evi hedef almasına neden olabilir. Altun ailesinin can güvenliği de tehlikeye girmiştir.” denildi.

 

Konuyla ilgili konuşan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan şunları söyledi;

”CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş dün saat 12.50 sıralarında, Altun'un Üsküdar'daki 'daimi koruma' altındaki konutunun önüne bir araçla gelmiş. Suat Özçağdaş, cep telefonunu çıkarıp evin fotoğraflarını çekmeye başlamış. Polislerin uyarısı üzerine cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalışan CHP İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, "CHP Üsküdar İlçe Başkanı olduğunu, daha sonraki günlerde tekrar gelerek fotoğraflama yapacaklarını" söyleyerek evin önünden uzaklaşmıştır. Bu hareketiyle gözdağı mı vermektedir. Size huzurlu yaşam yok demek mi istemektedir. Buradan açık ve net olarak CHP İlçe Başkanını kınıyoruz.” Diye konuştu.

Burhan ayrıca gece yarısı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamayla bu çirkin saldırıyı sahiplenmiştir. Canan Hanım aileden ve Türk Milletinden özür dilemelidir. Burası dağ başımı? Siz kim oluyorsunuz da aile mahrumiyetini hiçe sayıyorsunuz. Bu tavrınızla Sadece Fatmanur Hanım’a değil tüm annelere saldırdınız. Sizi kınıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • 1461 4 yıl önce Şikayet Et
    fotoğrafları çekib hangiörgüde yollayacak acaba bekeke seviçiler.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP Nasıl olsa İstanbul benim İstediğim gibi at oynatırım diyor. İstanbul bekle bakalım başına daha neler gelecek. Bizim ahımızı aldınız nankörler. Onca çalışmanın onca yatırımların karşılığını çok güzel verdiniz. Bizim vergilerimizle toplananlar İstanbula yatırım oldu. Durun bakalım Allah size daha neler verecek. Kime ders vereiyordunuz, Nasıl ders almaya başladınız ,beter olun.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Küçük işlerin , küçük adamların , küçük hedeflerin partisi CHP , freni patlamış beton mikseri gibi bir problemimiz olmasa sen oy alamazsın.
    Cevapla
  • Kılıçaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın hakları kadın dernekleri nerdesiniz Alo alo
    Cevapla
  • BAHATTIN emecen 4 yıl önce Şikayet Et
    bu olay kendilerinden birine yapılmış olsa idi vay meclisin haline vay ülkenin haline onlar yaparsa normal tabiki bütün seçimleri kaybetmeleride normal sadece bu düşünceye oy vermek anormal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR