23 Nisan'ı böyle kutladılar! Tepki yağınca video silindi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, sokağa çıkma yasağına rağmen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı el ele tutuşup halay çekerek kutladı. Sosyal mesafenin olmadığı 23 Nisan kutlaması önce sosyal medyadan canlı yayınlandı, sonra da silindi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2020 18:23 GÜNCELLEME 24.04.2020 18:25 GÜNCEL
23 Nisan'ı böyle kutladılar! Tepki yağınca video silindi
23 Nisan'ı böyle kutladılar! Tepki yağınca video silindi

İlçe kırsalındaki Uzunsöğüt Mahallesi'nde çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir program düzenlendi. Programda yaklaşık 15 çocuk el ele tutuşup halay çekti. Balkona kurulan ses sisteminden yükselen müzik eşliğinde halay çeken çocukları aileleri de alkışladı. Hem 4 günlük sokağa çıkma yasağının hem de 20 yaş ve altına getirilen yasağın hiçe sayıldığı programda, halayın ardından karşılıklı oyun da oynayan çocuklara yakınları da eşlik etti.

 

Programda bir ara 'Jandarma gelir' uyarısı üzerine müzik sesi kesildi. Çocukların yakınları tepki göstererek ses sistemini kontrol eden kişiden ?erik dalı? türküsünü çalmasını istedi. Bunun üzerine bir kadın, "Çalın çalın bir şey olmaz. Gelsin jandarma ne diyecek" dedi. Bir başkası da "23 Nisan'ı kutluyoruz" dedi.

"KENDİ KENDİNİ İHBAR EDENİ İLK DEFA GÖRÜYORUM"

 

Daha sonra eğlence kaldığı yerden devam etmeye başladı ve çocuklar müzik eşliğinde oynadı. O anlar ise mahalledeki bir kişi tarafından sosyal medyadan canlı yayınlandı. Canlı yayına birçok kişi yorum yaparken, en dikkat çekeni, "Maşallah ama kendi kendini de ihbar edeni de ilk defa görüyorum" yorumu oldu.

Kullanıcı, bir süre sonra yaklaşık 13 dakikalık görüntüyü hesabından sildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 5
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    gecenlerde almanyada kuzenimi aradim dedim ne is dedi tv lerde 23 nisani konusuyorlar sonra londra amcaoglu oda ayni, amerikada teyzeoglu oda bura yikilliyor dedi hic sorma ..kapattim teli sonra anladim ki avrupa degil dünya bizi kiskaniyor vay babammm
    Cevapla
  • Efe 09 3 yıl önce Şikayet Et
    Aydın Yenipazarda Millî eğitim müdürü çocuklarla sokakta yanyana fotoğraf çekiniyor sarılıyor hediye veriyor.. Nerde kaldı sokağa çıkma yasağı sosyal mesafe.. Yazık okumuş cahilden korkacaksın. Millete kötü örnek oluyorlar.
    Cevapla
  • maremer 3 yıl önce Şikayet Et
    virüs var diye camiye gitmez ama eğlenceye gelince geri kalmaz ne kafa ama?
    Cevapla
  • Bursa 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların ceza aldığını görmek istiyorum eğer ceza almazlarsa bugüne kadar yazılan cezaların geri ödenmesi gerekir kesinlikle ve kesinlikle ceza diyorum
    Cevapla
  • ayna 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıran gafiller cahiller vardır bu çocuklara, onları alın hapse atın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR