Türkleri hedef alan Kim Kardashian'a Demet Akalın'ndan okkalı cevap!

Ermeni asıllı ABD'li Kim Kardashian'ın Instagram hesabının hikayeler bölümünden 1915 Ermeni Olayları ile ilgili skandal paylaşım yaptı. Kim Kardashian'ın tepki çeken paylaşımına ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan 'okkalı' bir cevap geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2020 01:38 GÜNCELLEME 27.04.2020 01:39 GÜNCEL
Türkleri hedef alan Kim Kardashian'a Demet Akalın'ndan okkalı cevap!
Türkleri hedef alan Kim Kardashian'a Demet Akalın'ndan okkalı cevap!

ABD'li ünlü isim Kim Kardashian'ın Instagram hesabından 1915 Ermeni Olayları ile ilgili yaptığı skandal paylaşıma ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Demet Akalın

SKANDAL PAYLAŞIM

Ermeni asıllı ABD'li Kim Kardashian, 167 milyon takipçili Instagram hesabından toplam 7 paylaşım yaparak Türklerin Ermenilere soykırım yaptığı yalanını paylaştı. Kardashian, "Toplamda 1,5 milyon Ermeni öldürüldü. Osmanlı Türkleri, kadın ve çocukları da öldürdü" ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN'DAN 'OKKALI' CEVAP


Kardashian'ın 1915 Ermeni Olayları ile ilgili skdandal paylaşımına Demet Akalın'dan geldi.



Akalın, Twitter hesabından verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:"Şöyle okkalı bir İngilizce ile yardım ettiğimiz ülkeleri yazsanıza Kim'i etiketleyeceğim. Biz barbar değiliz" dedi.

 

 

YORUMLAR 86 TÜMÜ
  • İsimsiz Bİri 3 yıl önce Şikayet Et
    Komik
    Cevapla
  • Smart 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ermenileri gerçekten söyledikleri gibi yapsaydık. Her sene bu kadar gündem olmazdı. Isıtıp ısıtıp her sene gündem yapmalarından sıkıldık artık.
    Cevapla
  • Gamlı Baykuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim kardeş,sen boşver bu işleri,masalları !Senin kocaman aşure kazanı gibi olmuş kalçanın kırkta biri kadar bile olmayan küçücük nohut kadar olan beynin bu işlere basmaz !Anladın mı canım ?Siz Amerikalılar nasıl diyor : Du yu andırsitent?
    Cevapla
  • Kim Kardashian 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim Kardashian; Do you specialize in history. You slander. Tarih konusunda uzmanmısın. İftira atıyorsun.
    Cevapla
  • Cell 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu geri zekali ermeniler akillarinca tazminat talep ettiler turkiyeden sozde soykirim yapildi diye. Uluslar arasi kamoyunda cavusoglu gelin arsivleri acalim sizde acin bizde acalim bakalim gercekler ciksin ortaya. Ama yalan soyledikleri okadar acikki arsivleri acmaya yanasmadilar bile. ermeniler once iskal ettikleri karabag in hesabini versinler birinin digerinin lafina bakarak bizlere tarih dersi vermeye kalkmasinlar ( tarih cahilleri)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR