Tuzla Kızılay'dan Ramazan'da sıcak yemek yardımı

Türk Kızılay Tuzla şubesi Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere iftar saatine yakın sıcak yemek ulaştırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2020 05:18 GÜNCELLEME 29.04.2020 05:18 GÜNCEL
Tuzla Kızılay'dan Ramazan'da sıcak yemek yardımı
Tuzla Kızılay'dan Ramazan'da sıcak yemek yardımı

Yeni tip koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde faaliyet yürüten Türk Kızılay Tuzla şubesi ramazan ayı boyunca 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan, engelli, yetim ve yoksul ailelere sıcak yemek ve ramazan pidesi dağıtmaya başladı.

 

Yemekler her gün yaklaşık 25 gönüllü aracılığıyla önceden belirlenen ailelerin evlerine ulaştırılıyor.

 

Türk Kızılay Tuzla şube Başkanı Sebahattin Demirci ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu ramazanda da yardım eli uzatmak için çalıştıklarını belirterek, "Türk Kızılay Tuzla şubemizin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine evlerinde iftarlık yemek dağıtımına başladık. 155-156 sosyal vefa hattına ihtiyaç talebinde bulunan tüm ailelerimize de gıda, temizlik malzemesi, pide, su gibi dağıtımlarımız devam ediyor ifadelerini kullandı.

Demirci "bir günlük iftar menüsü de benden olsun' kampanyası kapsamında esnafımızın, vatandaşlarımızın katkılarıyla her gün sıcak yemek çıkartacağız. yemeklerini kapılarına bizzat ekiplerimiz götürerek, onların evlerinden çıkmalarını da engellemiş olacağız. bu ailelerimize gıda, beslenme ve hijyen kolileri vererek eksiklerini tamamlamış olacağız diye konuştu.

Ramazan ayı boyunca 25'e yakın gönüllü ile faaliyetleri yürüteceklerini dile getiren Demirci, katkısı bulunan tüm bağışçılara teşekkür etti.

KIZILAYLA 23 NİSAN…

Kızılay Başkanı Demirci, geleceğe dair umudumuz olan çocukların sevgi dolu dünyasında, düşleri gibi güzel bir bayram için kolları sıvayan türk kızılay tuzla şubesi sürprizlerle bayramda çocukların sevincine ve coşkusuna ortak oldu.  demirci tüm dünya çocuklarını çok seviyoruz 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlu olsun dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR