Bakan duyurdu! Öğrenciler için yeni hizmet

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ailelerimiz uzaktan eğitim sürecinde zorlanmasınlar diye, kullanıcı sorularına anında yanıt vermek ve sistemin en etkili şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla yapay zekâ ile EBA Asistan’ı hayata geçirdik." açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2020 15:29 GÜNCELLEME 02.05.2020 15:29 GÜNCEL
Bakan duyurdu! Öğrenciler için yeni hizmet
Bakan duyurdu! Öğrenciler için yeni hizmet

Bakan Selçuk'un Twitter'dan yaptığı açıklamaları şöyle:

 

 

"Ailelerimiz uzaktan eğitim sürecinde zorlanmasınlar diye, kullanıcı sorularına anında yanıt vermek ve sistemin en etkili şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla yapay zekâ ile EBA Asistan’ı hayata geçirdik.

EBA Asistan ile şifre alma/yenileme, ders programı sorgulama, sınavlarının durumunu öğrenme, öğretmenlerle görüşme, ders tekrarı yapma gibi konulardaki sorularınızı sosyal platformlarda, sanki canlı bir kişiye soru soruyormuş gibi yazarak anında yanıt bulabilirsiniz."

 

 

YORUMLAR 1
  • önlem 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler sayın bakana ve ekinine. Sonbaharda salgının tekraralayabileceği düşünülüyor. Uzaktan sınav pilot çalışması yapsanız, hazırlıklı olsanız okulları açıp çocukları riske atmasak süper olur. Sizin gibi bir bakana her türlü senaryoyu düşünmek çalışmak yakışır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR