Zeynep Döngeloğlu'nun vefat ettiği haberleri yalanlandı

Bugün Hakk'ın rahmetine kavuşan İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun hastanede tedavisi devam eden eşi Zeynep Döngeloğlu'nun da vefat ettiği haberleri yalanlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2020 19:29 GÜNCELLEME 03.05.2020 20:49 GÜNCEL
Zeynep Döngeloğlu'nun vefat ettiği haberleri yalanlandı
Zeynep Döngeloğlu'nun vefat ettiği haberleri yalanlandı

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu koronavirüs salgınından tedavi gördüğü Başakşehir Devlet Hastanesi'nde bugün vefat etti. Döngeloğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra eşi Zeynep Döngeloğlu da aynı hastanede tedavi görmeye başlamıştı. Sosyal medyada yayılan Zeynep Döngeloğlu'nun da vefat ettiği haberleri yalanlandı. Son alınan bilgilere göre de Zeynep Döngeloğlu'nun tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

ESENLER BELEDİYE BAŞKANI M. TEVFİK GÖKSU SON DURUMU PAYLAŞTI

 

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da sosyal medyada yayılan yalanla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Göksü açıklamasında "Çok eski dostum ve arkadaşım, hocamız Ömer Döngeloğlu’nu Hakk’a uğurladık. Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Ömer hocamızın eşi ile ilgili çıkan haber gerçek değil ancak o da şu an hastanede tedavi görmektedir. Rabbim kendisine şifa versin inşaallah." ifadelerini kullandı.

"ÖMER DÖNGELOĞLU'NUN HANIMI VE 4 ÇOCUĞU EVDE TEDAVİYE DEVAM EDECEKLER"

Yakup Sucuoğlu sosyal medyada paylaştığı videoda Ömer Döngeloğlu'nun hanımı ve 4 çocuğunun durumunun nispeten iyi olduğunu ve kısa süre içerisinde evde tedaviye devam edeceklerini söyledi.

Başhekimle görüştüğünü söyleyen Sucuoğlu son durumu şöyle aktardı; Ömer Döngeloğlu hocamıza rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ömer Döngeloğlu hocamızda şeker vardı, tansiyon, kalp ve koron... Ve kısa zamanda vefat etti. Rabbim emanetini aldı. Hanımı ve 4 tane çocuğu da hastanedelerdi. Hanımı ve çocukları şu an çok fazla derinde değiller nispeten iyiler ama tedavileri evde devam edilmek üzere evleri hazırlanıyor ve eve gönderilecekler. Biraz önce başhekimle görüştüm. Gruplarda hanımı vefat etti diye haberler dolaşıyor. Arkadaşlar sizden ricamız kesin bilmediğimiz şeyleri lütfen paylaşmayın. 

PROF. DR. CEVAT AKŞİT HOCA İDDİALARI DA YALAN

İlahiyatçı Prof. Dr. Akşit ile ilgili yalan haberlere de tepki gösteren Sucuoğlu "Cevat (Akşit) hocamızla ilgili de hasta veya vefat haberi var. Yok böyle bir şey, Cevat hocam televizyonda ve YouTube'da sohbet veriyor." dedi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    rabbim eşine ve bütün hastalarımıza inşaallah bu bumubarek ayın hurmetine acil şıfalar verir
    Cevapla
  • Hasan Halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet Peygamber efendimiz e komşu eylesin Rabbim ailesine acil şifalar versin sabır versin
    Cevapla
  • Habil 3 yıl önce Şikayet Et
    ölmeden ölmeyi bilenlerden olalım inşaallah..
    Cevapla
  • birol 3 yıl önce Şikayet Et
    üzdün bizi hocam, ALLAH rahmet eylesin mekann cennet olsun. her ramazanda artık yerin belli olacak. sabaha karşı vefat ikindi namazı sonu kabir.. mal,mülk, şan, şöhret hepsi yalan dünyanın bir oyuncağı başka birşey değil.
    Cevapla
  • Dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.insanlar neden bu kadar acimasizsiniz anlayamiyorum. Ömer hocanin eside vefat etmiş olsa eline ne gececek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR