Mesut Yılmaz beyin ameliyatı oldu

Eski Başbakan ve eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, özel bir hastanede beyin ameliyatı geçirdi. Yılmaz'ın Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2020 22:58 GÜNCELLEME 07.05.2020 22:59 GÜNCEL
Mesut Yılmaz beyin ameliyatı oldu
Mesut Yılmaz beyin ameliyatı oldu

Mesut Yılmaz'ın beyin sapında tespit edilen bir tümör nedeniyle ameliyata alındığı belirtildi. Özel bir hastanede yapılan ameliyatla beyindeki tümörün başarılı bir şekilde alındı.

 

 

YILMAZ'IN AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ, SAĞLIĞI İYİ

Aile çevresinden aktarılan bilgiye göre Yılmaz'ın beyin sapında bir tümör saptandı. Yeditepe Üniversitesi'nde yapılan ameliyat ile tümör başarılı bir şekilde alındı. Yakınları, Yılmaz'ın sağlığının iyi olduğunu, tümörün temizlendiğini ve narkozun etkisinden çıktığını bildirdi.

 

 

Yılmaz'ın geçen yılın Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde tümöre rastlanmıştı. Geçen yıl 23 Ocak'ta yapılan operasyon sonucu kanserli tümör temizlenmişti.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • GÖRELE... 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun da bir zamanlar yurtdışında burnuna Tokat atmışlardı bu sarsıntıdan dolayı mı beyni hasar gördü de ameliyat oldu acaba yine de geçmiş olsun
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah insana bazen bir fırsat verir, faydalı iş yaptın yaptın, yoksa tekrar döneyim hatalarımı telafi edeyim olmazzz..
    Cevapla
  • Oguzhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun, ama bu şahsı sevmem nasıl seveyim, 28 Şubatın baş aktörlerinden, 8 yıllık eğitimin baş destekçilerinden. Siyasi hayatıma mal olsada ben bu yasaları çıkartacağım diyip, bir nesli yok eden yasaları çıkaran, dik duramayan zavallı. Rezil olup gitti. Çıktıkları yolda Dava ve Yol arkadaşlarına makam ve mevki için arkadan vuran, Bunun gibi ortalıkta bin sürü siyasetci bozuntuları dolaşıyor. Sonlarını görmek istiyorlarsa Mesut Yılmaza iyi baksınlar. Kullanılıp atılacak tek kullanımlık mendil siyasetcileri.
    Cevapla
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Türk Devletine 28 şubat sürecinde yaptıkları unutulurmu Mevlam nasıl bilirse öyle yapsın Mevlanının işine karışılmaz tabiki
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Haber editörü, işgüzarlık ve dilbilgisi dersi vermiş gibi olmasın ama, eski ANAP Genel Başkanı değil de, ANAP eski Genel Başkanı şeklinde olmayacakmıydı. en azından ben öyle biliyorum. Bu arada kendisine de Allah'tan şifa diliyorum.
    Cevapla
  • yasin aktas 3 yıl önce Şikayet Et
    hem anap hemde genelbaskanligi eski oldugu icin yazilmis olmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR