Ünlü sanatçı Taksim’de leğende yıkandı

Sanatçı Aydın Aydın, Taksim Anıtı önünde smokiniyle leğenin içine girip yanında getirdiği su dolu kovayla başını sabunla yıkayıp su israfına dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2020 02:02 GÜNCELLEME 09.05.2020 02:18 GÜNCEL
Ünlü sanatçı Taksim’de leğende yıkandı
Ünlü sanatçı Taksim’de leğende yıkandı

Sıra dışı kliplere imza atan Hakkarili sanatçı Aydın Aydın, su israfına dikkat çekmek için Taksim Anıtı önünde smokiniyle leğenin içine girip yanında getirdiği su dolu kovayla başını sabunlu suyla yıkayıp su israfına dikkat çekti. Taksim Anıtı önünde bir kediyi sevdikten sonra güvercinlerin arasına girip mesaj veren Aydın, smokinle önce leğenin içine oturdu. Ardından yanında getirdiği su ve sabunla başını yıkayan Aydın, su israfı konusunda mesaj verdi.

 

 

Aydın, “Hep bu sessizlik ve sakin anı bekledim. Dünyanın göz bebeği olan İstanbul’dan bütün dünyaya önemli bir mesajım var. Yeni bir eser yazdım, sözü müziği bana ait. 8 Mayıs 2020 Dünya Helalleşme Günü ilan ediyorum, ölmeden helalleşin. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, herkesten de helallik istiyorum. Ayrıca sudan, topraktan, havadan ve bitkilerden de helallik istememiz lazım. Onlarında bizde hakkı var. Şu an bütün dünyada korona virüsten daha tehlikeli bir şey var, o da su israfı. Su biterse hayat biter. Su her şeyin ilacıdır. Bütün dünya, deniz, göl okyanus, nehir olsa bir kova su bize yeter. 8 Mayıs 2020 Dünya Helalleşme Günü hayırlara vesile olsun. Evde kalalım, özümüze dönelim, israfın her türlüsüne hayır. Herkese hayırlı Ramazanlar” dedi.

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    israf etme diyorsun ama bir kafa durulama için 10 defa su döküyorsun, geri kalan yerler için 10 kova su kullanırsın artık.
    Cevapla
  • Cüneyt Mardin Hatay 3 yıl önce Şikayet Et
    Boooş
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    o toprak su bitki hepsi insan için yaratılmış, sen herşeyin yaratıcısı olan yüce Allaha kulluk et, onun emirlerine uy, en güzel teşekkürü yapmış olursun
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    saçmalıyor
    Cevapla
  • musfafa 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi de suyu israf etmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR