CHP Amasra Belediye Başkanı Ramazan'da içki içti sonra Kur'an okuttu

Amasra CHP Belediye Başkanı Recai Çakır, Anneler Günü nedeniyle bugün, Belediye binasına bir din görevlisi davet ederek, kendisinden Kur'an okumasını ve anneler için dua etmesini rica etti. Bartın'ın Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Ramazan ayında arkadaşlarıyla ulu orta alkol alıp, yüksek sesle müzik dinleyince ilçe halkının tepkisini çekmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2020 00:33 GÜNCELLEME 11.05.2020 01:53 GÜNCEL
CHP Amasra Belediye Başkanı Ramazan'da içki içti sonra Kur'an okuttu
CHP Amasra Belediye Başkanı Ramazan'da içki içti sonra Kur'an okuttu

Bartın'ın Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Ramazan ayında bir gurup arkadaşı ile ulu orta alkol alıp, yüksek sesle müzik dinleyince ilçe halkının tepkisini çekmişti. İlçenin en güzel yerlerinden biri olan "Ağlayan Agaç" mevkiinde, koranavirüs tedbirleri nedeni ile kapalı olması gereken mekânı açtırıp, yüksek sesle müzik açınca mahalle sakinleri polise şikayet etmişlerdi.

 

 

Olay yerine gelen, polis ekipleri mekandaki kişiler arasında Belediye Başkanı'nın olduğu bilgisini ilçe Emniyet müdürüne bildirince, her hangi bir işlem yapılamamış ancak görüntüler mobesa kayıtlarına geçmişti. Olayın basına yansıması üzerine ilçe Emniyet Müdürü görevinden alınarak Bartın il merkezine başka bir göreve çekilmişti.

Olayın önce yerel basına, sonra da ulusal basına yansıması ve kamuoyunda "mübarek Ramazan ayında olacak iş değil" şeklinde tepkiler oluşunca Belediye Başkanı Recai Çakır, sessizliğe büründü.

 

 

ANNELER GÜNÜ'NDE KUR 'AN OKUTTU, DUA YAPTIRDI

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Anneler Günü nedeni ile bugün, Belediye binasına bir din görevlisi davet ederek, kendisinden Kur'an okumasını ve anneler için dua etmesini rica etti.

Amasra'nın tüm Belediye hoparlöründen Kur-an ve dua seslerini duyan ilçe sakinleri "Bizim başkan imana geldi. Yapılan haberler ve oluşan tepki işe yaradı. İnşaallah böyle devam eder. Bu olay da Türkiye'ye örnek olur" dediler.

YORUMLAR 131 TÜMÜ
  • 16BS 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey chp ' ye oy verenler Mübarek Ramazan ayında içki içen birini seçtiğiniz için ahirette size hesab sorulacaktır ?!
    Cevapla
  • Hasan T 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların bir din alimi vardı değil mi? Yaşar Nuri, artık öldü gitti hesabını Mevlaya verecek ama akşam içki içip sabah oruç tutulabilir diye bir ifadesi de vardı.
    Cevapla
  • Ulubatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar boyle sevgili kardeslerim ;degismezler hep aynilar bundan sonrada ayni olurlar bi taneside ciksa adam gb musluman gibi yaşasa ama bu seferde sevenlerinden oy alamazlar .bunlarada bol bol dua edicez iclerinden belki donen olur allah yoluna.ramazan iz hayirlara vesile ola isallah .
    Cevapla
  • garip 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlara müslüman diyenlerin inançından şüpe ederim
    Cevapla
  • Gökmen 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah, Kuran çarpar seni, inşaAllah. Saygısız ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR