Ne korona ne Ramazan dinlediler: Gece vakti sağlık ocağını soydular

Türkiye koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bu mücadelenin en ön safında sağlık çalışanları yer alıyor. Ancak insanlıktan nasibini almamış şahıslar gece vakti Ispartakule Bizimevler Sağlık Merkezi'ni soydu. Toplam 12 odanın kapılarını kasalarını kıran hırsızlar içerideki elektronik aletleri ve hastaların kayıtlarının tutulduğu bilgisayarları çaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2020 05:02 GÜNCELLEME 12.05.2020 11:13 GÜNCEL
Ne korona ne Ramazan dinlediler: Gece vakti sağlık ocağını soydular
Ne korona ne Ramazan dinlediler: Gece vakti sağlık ocağını soydular

Kötülük ne Ramazan ayı dinliyor ne koronavirüs salgını. Gece saatlerinde sağlık ocağını soyacak kadar gözü dönmüş şahıslar Bizimevler Sağlık Merkezi'ni savaş alanına çevirdi.

 

 

Aşı dolabına zarar veren hırsızlar toplamda 12 odanın ve içerideki kasaların kapılarını kırdı. Koronavirüs günlerinde yoğun bir dönem geçiren sağlık ocaklarının en önemli demirbaşı sayılan hasta kayıt bilgisayarlarını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

 

 

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Ispartakule Bizimevler Sağlık Merkezi'ni gece vakti soyan hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızlık olayının anlaşılmasıyla ihbar üzerine okula gelen polisler, olay yerinde incelemelerde bulunurken soygunculardan geriye kalan delilleri toplamaya çalıştı.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Mümine 3 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik kamerası alarm vb. Önlemleri artırmak lazım. Konya da da okulların aliminyum demir adına bahçelerde ne varsa çalan çete var. Önü alınamıyor.
    Cevapla
  • çeliktepeli 3 yıl önce Şikayet Et
    yok abi yok böyle olmaz..biz suçlulara çok kibar davranıyoruz..onlarda yüz buluyorlar..bu nedir yahu..milletin malına göz dikmek..bunları derhal yakalayıp eşşek sudan gelinceye kadar çok güzel döveceksin..iyice tövbe edene kadar...adam gibi cezalar verilmesi lazım..3 ay sonra dışarı çıkıyor yine yapıyor...böyle olmaması lazım..
    Cevapla
  • Duru 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlık değil. Çünkü o bilgisayarlar hasta kayıtlarını tutuyor. Kamu hizmetini engelleme. Bence ağır suç.
    Cevapla
  • MAVİ VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    memlekett hızsız dolu. millete ahlak ve dini öğretmezseniz her vatandaşın başına polis dikmek zorunda kalırsınız. memlekette müslüman çok azaldı.
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    çözümmü gayet basit ceza kanununu degiştireceksin hırsızlıgın cezasını artıracaksın sapıklık ve vatan hainligine İDAM CEZASI GETİRECEKSİN bak bakalım düzelmiyormu ozaman.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR