Selçuk Bayraktar duyurdu! Flaş İBB kararı

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin. Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2020 21:46 GÜNCELLEME 13.05.2020 22:01 GÜNCEL
Selçuk Bayraktar duyurdu! Flaş İBB kararı
Selçuk Bayraktar duyurdu! Flaş İBB kararı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın (T3 Vakfı) Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Vakfımıza yönelik iftiralara sessiz kalan, hakikati kamuoyuna duyurmaktan imtina eden İBB ile aramızdaki ortak hizmet protokolünü tek taraflı feshettik." denildi. 

 

 

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

 

 

Bayraktar, "Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek." dedi. 

Bir gönüllünün dahi alın terinin heba olmayacağını belirten Bayraktar, "#MilliTeknolojiHamlesi hedefimizden asla geri dönmeyeceğiz!" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 182 TÜMÜ
  • menekşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Üsküdar, Bağcılar, Arnavutköy, Bahçelievler, Başakşehir vs. bir belediyemiz ile protokol imzalayarak deneyap projesini devam ettirelim.
    Cevapla
  • Yusuf Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Allah yardımcınız olsun yolunuz açık olsun
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim..
    Cevapla
  • MİLLİDURUŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz selçuk abi Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız senin ve öğrenci kardeşlerim le yolun açık olsun enişte
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    en iyisini yaptın hainlerle iş birliği hayır getirmez sen şerefli namuslu bir türk evladısın senin hainlerle işin yok namuslu insanlarla iş yap çok var şerefli namuslu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR