Hain saldırı sonrası Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan tepki çeken mesaj!

Van'da Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan kişilere, terör örgütü PKK mensupları tarafından silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda sosyal destek grubundan iki kişi şehit oldu. Tüm Türkiye'yi hüzne boğan hain saldırının ardından Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun mesajları tepki çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2020 21:52 GÜNCELLEME 14.05.2020 22:25 GÜNCEL
Hain saldırı sonrası Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan tepki çeken mesaj!
Hain saldırı sonrası Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan tepki çeken mesaj!

Van Özalp'ta köye yardım dağıtan Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan kişilere, terör örgütü PKK mensupları tarafından saldırı düzenlendi. Bu saldırıda sosyal destek grubundan iki kişi şehit olmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hain saldırıya ilişkin samiyetsiz mesajları tepkiyle karşılandı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN ADINI BİLE ANMADILAR

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu, mesajında bebek katili terör örgütü PKK'nın adını bile anmadı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu mesajında, ''Van'da, hain teröristlerce Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini taşıyan araca yönelik saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Terörü bir kez daha lanetliyorum!'' ifadelerini kullandı.



Saldıryı kınadığını belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, ''Van'ın Özalp ilçesinde Vefa Sosyal Destek grubuna yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden görevlilerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Hain saldırıyı kınıyorum.'' diye mesajını paylaştı.

 

 

YORUMLAR 250 TÜMÜ
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    terörü herkes lanetler açıkca pkk lı alçakları hainleri lanetniyorum demez ortaklıkları bozulur dostlukları muhabbetleri kesilir demedi demezler...yazıklar olsun.
    Cevapla
  • RECEP 3 yıl önce Şikayet Et
    bu işler kıvırmakla olmuyor ,veya bir yerden sonra duvara tosluyorsunuz ve foyanızı kendiniz ortaya çıkarıyorsunuz ve güzelim Ana doluma çok yazık oluyor.çünkü hepimiz neticede bu GÜZİDE VATANIN evlatlarıyız.
    Cevapla
  • AÇI 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemalın lafına zerre kadar inanmadım çünkü her zaman olduğu gibi yalan paçalarından akıyor
    Cevapla
  • izmirli 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ikilinin pkk sempatizanı olduğu zaten belli, benim anlayamadığım bu ülkede içişleri bakanlığı yapmış birinin bu konuda söyleyecek bir sözünün olmamasıdır. yaw bu kadın her fırsatta ülkücü olduğunu söylemiyor muydu? ülkücü biri neden pkk aleyhinde konuşmaya imtina eder ki? yani pkk dan alacağı üç beş bin oyu kaybetmemek için yapıyorsa yazıklar olsun bunların ülkücülüğüne....
    Cevapla
  • omer gunaydin 3 yıl önce Şikayet Et
    sifatsiz paltaco misali kopuk zihniyet.alin size degisim ve algi...insan kiligina girmis capulcular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR