Fatih'te aynı evde ölü bulunan 4 kardeşin kesin ölüm nedenleri belli oldu

Fatih'te 6 Kasım 2019 tarihinde aynı evde ölü bulunan 4 kardeşle ilgili yürütülen soruşturmada detaylı kimyasal incelemesini tamamlayan Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa sundu. Raporda ölümlerin kesin olarak siyanür zehirlenmesinden kaynaklandığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2020 14:36 GÜNCELLEME 16.05.2020 19:47 GÜNCEL
Fatih'te aynı evde ölü bulunan 4 kardeşin kesin ölüm nedenleri belli oldu
Fatih'te aynı evde ölü bulunan 4 kardeşin kesin ölüm nedenleri belli oldu

İstanbul Fatih'te, dört kardeşin aynı evde ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa ulaştı. Raporda kardeşlerin kesin olarak siyanür zehirlenmesinden hayatlarını kaybettikleri belirlenirken, evin kapısındaki "Dikkat siyanür var" notunu ise en küçük kardeş Cüneyt Yetişkin'in yazdığının tespit edildiği belirtildi.

 

 

Fatih'te 6 Kasım 2019 tarihinde aynı evde oturan Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin siyanür içerek intihar ettikleri iddiasına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Detaylı kimyasal incelemesini tamamlayan Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa sundu. Raporda ölümlerin kesin olarak siyanür zehirlenmesinden kaynaklandığı belirtildi. 

NOTU EN KÜÇÜK KARDEŞ YAZMIŞ

 

 

Kardeşlerin toplu olarak ölü bulunduğu evin kapısına asılı olan "Dikkat siyanür var" şeklindeki nottaki el yazısının ise en küçük kardeş olan Cüneyt Yetişkin tarafından yazıldığını tespiti yapıldı. 

BAŞKA BİR SIVININ DA İNCELEME RAPORU BEKLENİYOR

Öte yandan olayın meydana geldiği evde bulunan başka bir sıvının inceleme raporunun da beklendiği öğrenildi. Raporlar tamamlandıktan sonra savcılığın soruşturmasını tamamlaması bekleniyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Abdülhamid Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Siyanür kezzap silah yazık bu millete ,lüksünüzdeb vazgeçin artık milleti geçim konusunda rahat bırakın ,40 yıldır sağ partiler zamla zulümle geldiler hepsi bittiler ,sizde bitmeyin
    Cevapla
  • ERSAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayat bazen insanları neye zorluyor çaresiz kalınan zamanlar oluyor ümidi hiç birzaman yitirmemek lazım
    Cevapla
  • frk 3 yıl önce Şikayet Et
    caresiz he..
    Cevapla
  • Seda 3 yıl önce Şikayet Et
    Imamoglunun karısı fakirlikten intihar ettiler demişti. Hatta o donemde çalışıp eve bakan ablanın şüpheli olduğunu söylediler. Ama bu durumda işler değişir.
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Adli Tıp Kurumu sorunlu bir yer. Bir rapor 6 ay. Belli ki çöreklenme var.
    Cevapla
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    4 kardeş birden siyanür içmeye karar vermesi ınanılır gibi değil. Bunda başka bi şeyler olmalı... içlerinde hayatı seven kimse yokmuymuş...
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsine biri söylemeden içirmiş sonra kendi içmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR