65 yaş üstü vatandaşlar denize girip yürüyüş yaptı

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına ara verilen 65 yaş üstü vatandaşlar, kendilerini dışarı attı. Kimileri bu arayı yürüyüş yaparak değerlendirirken, kimileriyse denize girmeyeceksin tercih etti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2020 14:19 GÜNCELLEME 17.05.2020 14:19 GÜNCEL
65 yaş üstü vatandaşlar denize girip yürüyüş yaptı
65 yaş üstü vatandaşlar denize girip yürüyüş yaptı

Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 1 hafta sonra tekrar 6  saatliğine kaldırıldı.  Kadıköy'de sahillere gelen kimi vatandaş yürüyüş yaparken, kimileri de denizde yüzmeyi tercih etti.

 

SOKAKLARA AKIN ETTİLER

Saatler 12:00'yi gösterdiğinde Kadıköy'de oturan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar dışarı akın etti. Vatandaşlar, deniz havası alabilmek için Fenerbahçe ve Caddebostan Sahillerine geldi. Kimileri parkta yeşilliklerin tadını çıkarttı kimileri ise sahilde yürüdü.

 

DENİZE GİRDİLER

Güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar da denize girerek yüzmeyi tercih etti. Sahillerde ve Bağdat Caddesi'nde polis ekipleri vatandaşların güvenliğini sağlamak için devriye gezdi.

Polis ekipleri denize giren vatandaşları  uyararak denizden çıkmalarını istedi. Uyarılar üzerine denizden çıkan vatandaşlar yeşillik alana geçti.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani denize girmek yasaktı ? Şov yapmayın yeter artık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR