Ceza kesilen kadından gazeteciye ilginç tehdit: Benim annem medya danışmanı

Sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayanlara polisler ceza kesmeye devam ediyor. istanbul Şişli'de genç bir kadına, maskesiz olarak sokağa çıkınca polis tarafından ceza kesildi. O anlarda kayıtta olan gazetecilere genç kadın tehditler yağdırdı, "Benim annem medya danışmanı, peşini bırakmayacağım" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2020 12:29 GÜNCELLEME 18.05.2020 12:35 GÜNCEL
Ceza kesilen kadından gazeteciye ilginç tehdit: Benim annem medya danışmanı
Ceza kesilen kadından gazeteciye ilginç tehdit: Benim annem medya danışmanı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bazı İstanbul dahil bazı illerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını polisler denetlemeye devam ediyor. Kolluk kuvvetlerinin denetimi ile uygulamanın sorunsuz yürütülmesi sağlanırken, bazıları bu kısıtlamayı delmeye çalışıyor.

 

 

Market, fırın ve eczane gibi zorunluluklar haricinde dışarı çıkmanın kesinlikle yasak olduğu bugün, Şişli'de genç bir kadın köpeğinin sokakta gezdirirken polise yakalandı.

 

 

KURALLARI ÇİĞNEDİ

Asayiş ekiplerinin parka geldiğini görünce dışarı çıkan bir kadının köpeğiyle birlikte park çevresinde dolaşmaya devam ettiğinin görülmesi üzerine, polis genç kadını yanına çağırarak kuralları çiğnediğini ve kendisine para cezası kesileceğini söyledi.

Kadının, parka köpeğini gezdirmek için geldiğini söylemesi üzerine polis, köpeğini parkta gezdiremeyeceği, bunun için kaldırımları kullanması gerektiği konusunda kendisini uyardı. Öte yandan, kısıtlamaya uymayarak parkta köpeğini gezdiren kadının zorunlu olmasına rağmen kimlik kartını yanında bulundurmadığı öğrenildi.

GAZETECİYE TEHDİTLER SAVURDU

 

Polislerin ceza yazdığı sırada olay yerinde bulunan bir gazeteci, genç kadının ilginç tehditleriyle karşı karşıya kaldı.Kadın o esnada yaşananları kaydeden gazeteciye dönerek, “Sizin de isminizi alayım ben. Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım. Böyle mi zorbalık yapıyorsun?” sözleriyle gazeteciyi tehdit etti. Gazetecinin sakin tavırlarla kendisini savunmaya çalışmasına rağmen kadın ilginç hareketler sergilemeye devam etti.

Kısıtlamaya aykırı hareket ettiği için Hıfzıssıhha kanunu uyarınca 3 bin 150 TL ceza kesilen genç kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kendisini görüntüleyen basın mensubuna el sallayarak oradan uzaklaştı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • İsminiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı ilkokul 1 gibi,yok benim annem medyacı babam polis...Şımarığın teki işte haberde çıkmaya değmez...
    Cevapla
  • mısafır 3 yıl önce Şikayet Et
    kesın chp lıdır
    Cevapla
  • Ekrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Medya danışmanı ne ayak yahu? Aslinda hindistan polisi gibi yapacaksin eline bir sopa kodunmu oturtacan iyiki polis degilim bu tipler yuzunden basim beladan kurtulmazdi. Polislerimize Allahtan sabir diliyorum.
    Cevapla
  • cibali 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne şimdi ya...çok şey yazmak isterdim ama hiçbirşey diyorum.
    Cevapla
  • Urfalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tehdit yok.ama fıkrı bozuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR