İBB'nin karantina günlerinde havai fişek gösterisi tepki çekti

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Boğazı'nda havai fişek ve ışık gösterisi yapması vatandaşlar tarafından tepki çekti. Karantina günlerinde 3-5 dakikalık gösteri için gereksiz harcama ve israf yapılmasını eleştiren vatandaşlar ''sokaklar boş olsa da israf yapmak isteyenler için önemli değil'' şeklinde paylaşımlarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2020 03:24 GÜNCELLEME 20.05.2020 15:28 GÜNCEL
İBB'nin karantina günlerinde havai fişek gösterisi tepki çekti
İBB'nin karantina günlerinde havai fişek gösterisi tepki çekti

Akşam 21.05'te başlayan ışık ve hava fişek gösterisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarından ve İBB TV'den canlı yayınlandı. Ortaköy ve Kuzguncuk sahillerinde konumlanan 3 tekneden, 3 dakika 30 saniye boyunca havai fişekler fırlatıldı.

 

VATANDAŞLARDAN ELEŞTİRİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Boğazı'nda havai fişek ve ışık gösterisi yapması vatandaşlar tarafından tepki çekti. Karantina günlerinde 3-5 dakikalık gösteri için gereksiz harcama ve israf yapılmasını eleştiren vatandaşlar ''sokaklar boş olsa da israf yapmak isteyenler için önemli değil'' şeklinde paylaşımlarda bulundu.

CANAN KAFTANCUOĞLU DAHA ÖNCE KATLİAM OLARAK NİTELEMİŞTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, havai fişek gösterilerini doğa katliamı olarak nitelemiş, sosyal medya hesabından tepki göstermişti. İBB'nin havai fişek gösterisi için ise hiçbir eleştiride bulunmaması da dikkat çekti.

 

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    gitti fitreler zekatlarrr
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    eğlence olmalı ama ben eğlenceleri hangi parti olursa olsun siyasi görüş olursa olsun ne kadar dürüst belediyede olursa olsun hiçbir belediye eğlence düzenlememeli diyeceksen niye, işte eyle; çünkü herkesde biliyorki havai fişeklerinin kaçtane alınıp kaçı patlatıldı yemeğe ne verildi tosunmu kesildi tosuncukmu yağı pilavı ne kadar alındı ne kadarı kullanıldı vs vs arif olan anlamıştır işin kötü tarafı bu chp lilerde çok şeyler çıkmaya başladı bu eko da tekine benzemiyo
    Cevapla
  • autodiscover 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi İstanbulda havai fişek ilk defa atılıyor değilmi?
    Cevapla
  • ANTİVİRÜS 3 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin cebini doldurmak için chp her kılığa girer.
    Cevapla
  • FİKRET 3 yıl önce Şikayet Et
    İsraf, ekonomi ve yönetim anlayışı arasındaki şu üç söyleme dikkat ediniz Ukrayna devlet başkanı "duvarlara benim değil çocuklarınızın fotoğrafını asın, karar alırken onların gözlerine bakın" . . . Belarus devlet başkanı "Üstünüzü çıkarın ve terleyene kadar çalışın" İBB başkanı "temel atmama törenimize hoşgeldiniz" (düşünün altı üstü bir belediye başkanı bu denli vizyonsuz olabiliyor, MaazAllah ya devlet başkanı olsa?)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR