TBMM Başkanı Şentop'tan CHP'li Öztrak'a 'ezan' tepkisi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a tepki göstererek, "Ezana karşı bir süredir devam eden sistemli saldırıları tahfif etmek, en az yapılan saldırılar kadar büyük bir cürümdür." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2020 23:49 GÜNCELLEME 23.05.2020 00:17 GÜNCEL
TBMM Başkanı Şentop'tan CHP'li Öztrak'a 'ezan' tepkisi
TBMM Başkanı Şentop'tan CHP'li Öztrak'a 'ezan' tepkisi

Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Öztrak'ın, "Bakanlar, sosyal medyada bu olayı köpürtme yarışına girdi. Bu sabah da kervana, atama Meclis Başkanı katıldı." yönündeki sözlerine cevap verdi.

 

 

ŞENTOP'TAN ÖZTRAK'A SERT TEPKİ

Hürriyetin sembolü olan ezanı hedef alan alçakça saldırının, bir gün sonra tekrarlanması üzerine, dün konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunduğunu hatırlatan Şentop, "Söz konusu tweetin konusu ezana karşı yapılan saldırı, muhatabı da saldırının failleriydi. Tweette belirli bir kişi veya kurum hedef alınmıyordu. Ancak bugün CHP Sözcüsü, konusu ve muhatabı belli olan açıklamamdan rahatsız olmuş ve TBMM Başkanı olarak şahsıma yakışıksız bir tepki göstermiş. Anlaşılması zor bir durum." ifadelerini kullandı.

 

 

Ezana karşı bir süredir devam eden sistemli saldırıları tahfif etmenin, en az yapılan saldırılar kadar büyük bir cürüm olduğunu vurgulayan Şentop, "Bürokraside ve siyasette bulunduğu mevkilere sadece ve daima atanarak gelen bir kişinin, TBMM Başkanı'nın nasıl göreve geldiğini bilmemesine de şaşırmıyorum." açıklamasında bulundu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar laiklik çayırlarındA semirmiş bir avuç Bolşevik artığı kaldılar kuduruyorlar millet iktidara getirmiyor adeta kuduruyorlar
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    “Bulunduğu yerlere daima atanarak gelen” güzel kapak yapmış sayın Meclis Başkanı.
    Cevapla
  • Marjınal 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardesım ne ugrasıyorsunuz mılletın ezanınla camıı sınle ıbadetınle batıyomu ya kımse sıze neden ınanmıyorsunuz dıye baskı yapıyormu ?
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel cevap olmuş ben ezanı kim istemiyor kim sabote ediyor dedim CHP sözcüsü cevap verdi suçunu itiraf etti demiş özetle bu en açık delili değilmi
    Cevapla
  • Kimkio 3 yıl önce Şikayet Et
    Halk tarafından seçilmiş meclis başkanına bile atanmış diyecek kadar yalancı bu dinsiz chp. kendisini seçilmiş sanıyo, seçilemediğinin farķinda bile değil IMF ve kemal derviş artığı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR