CHP'li isimden ezana bir saygısızlık daha! Alkış tuttu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel, Facebook hesabından, İzmir Karşıyaka ilçesine bağlı İhsan Gültekin Camii’nin minaresinden çalındığı iddia edilen İzmir Marşı’nı “Helal olsun İzmirim” ifadeleriyle paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2020 14:25 GÜNCELLEME 23.05.2020 14:39 GÜNCEL
CHP'li isimden ezana bir saygısızlık daha! Alkış tuttu
CHP'li isimden ezana bir saygısızlık daha! Alkış tuttu

CHP'nin ezana ve İslam'a yönelik saygısızlığı devam ediyor... İzmir'de dört ilçeden cami minaresinden "Çav Bella"nın şarkısının dinletilmesinin görüntülerini paylaşan ve paylaşımlarına müzik notalarını ekleyen CHP İzmir Eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in ardından CHP'li meclis üyesi de ezana saygısızlıkta bulundu.

 

 

DEMİREL, CAMİ MİNARESİNDEN ÇALINDIĞI İDDİA EDİLEN ŞARKIYA, 'HELAL OLSUN İZMİRİM' DİYE PAYLAŞTI

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından, İzmir'de Karşıyaka ilçesine bağlı İhsan Gültekin Camii'nin minaresinden çalındığı iddia edilen İzmir Marşı'nı "Helal olsun İzmirim" ifadeleriyle paylaştı.

 

 

Gülay Demirel'in paylaştığı videoda; "Camiden gelen ses.. Park Yaşam Mavi Şehir'in karşısındaki cami.. Aferin imam efendi" ifadelerinin kullanılması dikkat çekiyor.


MİNİÇ VE SABIRHOŞGÖR DE BEĞENİ DE BULUNDU

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç ve CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Eylem Sabırhoşgör'ün de söz konusu paylaşımı beğenmesi dikkat çekti.

MÜFTÜLÜK: "MÜZİK YAYINI CAMİDE DEĞİL, CAMİ YAKININDAKİ BİR SİTEDE YAPILDI"

İzmir İl Müftülüğü, sosyal medyada yer alan Karşıyaka ilçesine bağlı İhsan Gültekin Camii'nde müzik yayını yapıldığı iddiasını yalanlamıştı.

Müftülük, müzik yayınının camide değil, cami yakınındaki bir sitede yapıldığını açıklamıştı.

İzmir Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, ''Bugün bazı sosyal medya mecralarında yer alan Karşıyaka İlçemize bağlı İhsan Gültekin Camisi'nin hoparlöründen müzik yayını yapıldığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Müzik yayınının camiden değil, caminin yakınındaki konut sitesinden yapıldığı ve gün içinde uzun süre devam ettiği tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' denildi.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • BOZOKLU66 3 yıl önce Şikayet Et
    Klavye delikanlısı bunlar.vatan sevgisi sözle olmaz zırzotlar.fırsat bulsa bu tırıvırılar hdpkk ile birlikte dini imanı vatanı milleti beş kuruşa satar kendi menfaatleri uğruna.
    Cevapla
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu demirellerde hep sıkıntı vardı.
    Cevapla
  • Cingibi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bunları yaptığınızda Allahın dini ne yere düşer nede yıkılır bu dine hiç bir şey olmaz sadece sizin ne mal olduğunuza dair karakteriniz ortaya çıkar seçim zamanı herkezden fazla müslümanmış gibinyapıyorsunuz Allahı ya hakaret ederken aklınıza getiriyorsunuz yada yoğun bakımdaki hastanız hayat destek ünitesine bağlandığında
    Cevapla
  • Czmiler 3 yıl önce Şikayet Et
    Cami ile oyun oynanmaz. Hakarettir.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    gavur tohumları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR