Başkan Erdoğan 3 liderle telefonda görüştü

Başkan Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Ürdün Kralı II. Abdullah ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile telefonda görüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2020 21:40 GÜNCELLEME 23.05.2020 22:16 GÜNCEL
Başkan Erdoğan 3 liderle telefonda görüştü
Başkan Erdoğan 3 liderle telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki liderin karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulunduğu görüşmede, ikili ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve Kovid-19’la mücadelede işbirliği konuları ele alındı.

 

KRAL ABDULLAH'LA BÖLGESEL KONULAR ELE ALINDI

Cumhurbaşkan Erdoğan, Ürdün Kralı II. Abdullah ile telefonda görüştü

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı II. Abdullah ile telefonda görüştü.İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, iki liderin karşılıklı olarak Ramazan Bayramı tebriğinde bulunduğu görüşmede, Türkiye-Ürdün ilişkileri, bölgesel gelişmeler ve Kovid-19 ile mücadelede iş birliği konuları ele alındı.

ÖZBEK LİDERLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile telefonda görüştü.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, iki liderin karşılıklı Ramazan Bayramı tebriğinde bulunduğu görüşmede, Türkiye-Özbekistan ilişkileri, Kovid-19 ile mücadelede iş birliği konuları ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

KAYNAK : İHA, AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR