'Çocuk' diye ajite ettiler, 'suç makinesi' çıktı

Bazı yayın organlarının vatandaşın huzur ve güvenini sağlamakla görevli polis ve bekçilere karşı algı operayonları devam ediyor. Bunun son örneği Bilecik'te yaşandı. "Polisten çocuğa orantısız güç" şeklinde verilen haberde çocuk diye ajite edilen 2 kişinin tehditten adam yaralamaya kadar 17 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2020 00:50 GÜNCELLEME 31.05.2020 01:19 GÜNCEL
'Çocuk' diye ajite ettiler, 'suç makinesi' çıktı
'Çocuk' diye ajite ettiler, 'suç makinesi' çıktı

Bazı yayın organlarınca Bilecik'in Söğüt ilçesinde 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 20 yaş altı Halil Kokkor ve arkadaşı Ahmet Şahin’e polis tarafından şiddet uygulandığı şeklinde haberlere yer verildi.

 

POLİSLER YİNE HEDEFTE

Pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalışan, 65 yaş ve üzeri vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayan, yeri geldiğinde tarla süren polis ve bekçilerimizin bu hizmetleri bazı kesimleri rahatsız etmeye devam ediyor.

 

NE OLMUŞTU?

20 yaş altı Halil Kokkor ve Ahmet Şahin plakasız motosikletle İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden geçtikleri görülmesi üzerine gerekli işlem başlatılabilmesi için polis ekipleri tarafından takip edilmiş, Halil Kokkar evinin önünde zor kullanılarak yakalanmıştı. Halil Kokkor’a kask takmama, Ahmet Şahin'e de sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araçları sürme, kask takmama ve tescilsiz araç kullanma maddelerince trafik yönünden idari yaptırım uygulanmış ve salıverilmişti.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Halil Kokkor ve arkadaşı Ahmet Şahin suç kaydı ortaya çıktı. Buna göre; Okkor'un 2 Tehdit, 5 Kasten Yaralama, 1 6136 SKM, 1 Görevi Yaptırmama için Direnme, 2 Uyuşturucu Madde Kullanmak olmak üzere toplam 11 suç kaydı mevcut. Şahin'in ise 3 Kasten Yaralama, 1 İşyerinden Hırsızlık, 1 Mala Zarar Verme, 1 Taksirle Yaralama suçu olmak üzere toplam 6 suç kaydı var.

POLİSLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Suç makinesi Halil Kokkor’un, boğazının sıkıldığı iddiasıyla darp raporu alıp polisler hakkında annesi ile birlikte suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    her türlü kanunu çiğne sonra kanunları kullanarak suç duyurusunda bulun
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    böylelerinin boğazını öyle bir sıkacaksınki hangi araca nasıl binilir yolda nasıl yürünür insanlara karşı nasıl davranılır hepsini öğreteceksin
    Cevapla
  • Hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok merakliysan bisiler öğretmeye burdaki polislerde bişi öğretmenlisin şiddetin bişi çözüm olmadigina ve madem o kadar haklılar sen bizi şikayet etme biz size ceza yazmayalim diyen bir polisten ne bekliyorsunux? Adaletten bahsetmeyin lütfen.
    Cevapla
  • demir ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar suçu işleyeni serbest bırakırsan tabi oda devlet güvenlik kimseyi takmaz tam çete rolüne girer bunları serbest bırakanlar kasten ülkeyi yaşanmaz hale getirmek için yapıyorlar 11 suçu olan bir suç makinesi nasıl dişarda geziyor
    Cevapla
  • Mahmut Akar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip provakatörler caydırıcı müeyyidelere düçar bırakılmalıdır
    Cevapla
  • by doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Ses,CHDP 'den geliyorsa doğru yapılıyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR