Bakan Soylu açıkladı: PKK'ya bir darbe daha!

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütü PKK'nın sözde Kazan vadisi sorumlusunun da arasında olduğu 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2020 17:19 GÜNCELLEME 31.05.2020 18:04 GÜNCEL
Bakan Soylu açıkladı: PKK'ya bir darbe daha!
Bakan Soylu açıkladı: PKK'ya bir darbe daha!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'nın sözde Kazan Vadisi sorumlusunun da aralarında olduğu 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

 

Twitter hesabından, terör örgütü PKK'ya yönelik Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki operasyona ilişkin paylaşımda bulunan Bakan Soylu, "Kahraman jandarmamız hava destekli operasyonla tam bir yıl önceki defteri kapattı. Çukurca Kazan vadisinde 3 terörist etkisiz, birisi Kazan Vadisi sözde sorumlusu." ifadesini kullandı.

Bakan Soylu, etkisiz hale getirilen teröristler tarafından geçen yıl düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ercan Sanca ve Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Sait Barış'ın isimlerini de anarak, "Rahat uyuyun" mesajını paylaştı.

 

Bakan Soylu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Cahit KOLBAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Şehitlerimizin başta aileleri ve milletimiz için tekrar başsağlığı diliyorum. O itlerden 1000 tane ölse bile bizim bir neferimize karşılık olmaz... İnşaallah iplerinin birilerinin elinde olan terörist bozuntularının ve o ipi tutanların kökleri kazınacaktır. Allah sayın bakanımızdan razı olsun. Dik duruşlu, ne yaptığını bilen, kararlı, samimi insan... Bu yüzden Türkiye sizi bu kadar çok seviyor, çünkü kalplerimiz aynı şey için çarpıyor, aramızda mesafe yok...
    Cevapla
  • papiruss 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun (Rahat uyu şehidim), inşAllah topunun kökü kurutulur.
    Cevapla
  • HAMZA 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ya ve onun destekçileri hdpkk ve ittifakı olan seçimlerde işbirliği yapanlara lanet olsun.elbet kökleri bu ülkeden sökülüp atılacak bu kökü bizden olmayan alçakların.zalimler için yaşasın cehennem ! !!!
    Cevapla
  • hamza 3 yıl önce Şikayet Et
    Iha larlaTürkiye dünya gücü oldu bunu Dünya kabul etti avrupa yazıyor
    Cevapla
  • BOZOKLU66 3 yıl önce Şikayet Et
    murat karayılan itinin itlafı gecikti Aslanlar.Bu konuyada bi el atsak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR