CHP'li vekillere Atatürk imzalı maske dağıtıldı

TBMM Genel Kurulu, yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele tedbirleri kapsamında 16 Nisan'da ara verdiği çalışmalarına 48 gün sonra yeniden başladı. Genel Kurul girişinde milletvekillerine eldiven ve maske dağıtıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2020 16:17 GÜNCELLEME 02.06.2020 23:31 GÜNCEL
CHP'li vekillere Atatürk imzalı maske dağıtıldı
CHP'li vekillere Atatürk imzalı maske dağıtıldı

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı. Genel Kurul'a katılan milletvekillerine girişte eldiven ve maske dağıtıldı. CHP'liler ise, üzerinde Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk imzalı kırmızı maske dağıttı. Farklı renklerde maskeler takan milletvekillerinin Genel Kurul'da sosyal mesafe kuralına uydukları görüldü.

 

 

Genel Kurul'da ilk olarak çarşı ve mahalle bekçilerinin uzun süredir beklediği kanun teklifi ele alındı. Teklifle, on binlerce bekçinin görev ve yetkileri yeniden belirleniyor. Teklife göre, bekçiler kimlik sorabilecek, üst ve araç araması yapabilecek.



 

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İnsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hasta ruhlu chp ile aynı görüşte olmadığımı için mutluyum
    Cevapla
  • GÖRELE... 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP Atatürk mezardan kalksa ve Türkiye'nin idaresini ele alsa ilk yapacak işi CHP.yi kökünden kapatmak olur ama siz bunu suistimal ederek kendinize bir takım çıkarlar sağlamaya çalışıyorsunuz.
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    her hareketleri ayrımcılık kokuyor.
    Cevapla
  • vatandaş46 3 yıl önce Şikayet Et
    O maskeler herhalde vitrine konularak muhafaza edilmeyip çöpe atılacak. o zaman Bayrak yasası nerede. Cumhurbaşkanımız Yerden alıp cebine koymuştu.
    Cevapla
  • m05 3 yıl önce Şikayet Et
    uğur mumcu şöyle demişti: banka soyanlar kar maskesi, devleti soyanlar atatürk maskesi takıyor. nerden geldi şimdi aklıma bu. hayret.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen doğru demiş
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    artık chp atatürk ismiyle siyaset yapmasın.Atatürk bütün Türkiyenindir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR