Ekşi Sözlük'te Arapça düşmanlığı!

Yıllardır İslam'ın kutsallarına hakaret eden yazarlarıyla haber olmayı başaran Ekşi Sözlük’te yine dinimize nefret dolu sözler sarf edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2020 01:22 GÜNCELLEME 05.06.2020 01:31 GÜNCEL
Ekşi Sözlük'te Arapça düşmanlığı!
Ekşi Sözlük'te Arapça düşmanlığı!

Nasıl Ayasofya'da Fetih Suresinin okunması Yunan'ı kudurttuysa camilerde okunan Arapça dua ve ezanlar da Ekşi Sözlük camiasında büyük bir rahatsızlık uyandırdı.

 

ALÇAK BAŞLIK

"Hala camilerden Arapça saçmalıkların bağırılması" diye açılan başlıkta İslam düşmanları adeta içlerindeki düşmanlığı kustular.

 

“YOKSUL VE CAHİL HALKIN KAFASINI BULANDIRMA ARACI"

Merhum Mehmet Akif Ersoy'un "Bu ezanlar, ki şehadetleri dinin temeli" diye tanımladığı kutsallarımız Ekşi'de "yoksul ve cahil halkın kafasını bulandırma aracı" olarak tarif edilip aşağılandı. 

İslam'la ilgili  en temel bilgilerden dahi yoksun yazarlar 5 vakit ezan okunmasından da rahatsız olacak ki ezanın nasıl ve kaç defa okunacağına dair ahkam kesmekten de geri kalmadılar.

İSLAM'IN DİLİNE HAKARET

Kendi kültürüne ve köklerine yabancı Ekşi yazarları, Kur'anın dili, İslam'in dili Arapça ve Arapça okunan ezan ve dualar için alçakça "Aylardır son ses kimsenin bilmediği bir dilde belirli periyotlarla yarım saat süren anons yapmak neyin nesidir?" ifadelerini kullandılar.

BUNLAR İLK DEĞİL!

Sicili bozuk Ekşi, Müslümanların başına gelen her türlü felaketin, vahşetin ve Gezi gibi fitne olaylarının övüldüğü bir merkez oldu.

PEYGAMBERİMİZ HAKKINDA AŞAĞILIK İFADELER

Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V) hakkında iğrenç ifadeler kullanılmış yoğun tepkilerden sonra "Hz. Muhammed" başlıklı sayfada sadece Bazı ifadeler çıkartılmıştı.

CAMİ KATLİAMCISINA METHİYE

Geçen yıl Yeni Zelanda'da 49 kişinin şehit olmasıyla sonuçlanan iki camideki vahşeti yapan kişiyle ilgili "Türkiye'ye gelip bu cuma günü camiileri temizlese diye iç geçirdim." diye yazılar yer almıştı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 158 TÜMÜ
  • Ankara 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekşicilerin artistliği Azrail(a.s)'i görene kadardır! Boş teneke misali gürültüden başka birşey değiller.
    Cevapla
  • konur atalay 2 yıl önce Şikayet Et
    islam düşmanları kafirdir..tek -ilahi gerçek-din İSLSaMDIR
    Cevapla
  • hhüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Me’âric Suresi 11. Ayet Rahmanı Huda buyururki: ''O günün azâbından kurtulmak için oğullarını fidye vermek ister'' O günkü hallerini düşününce hallerine çok acıyorum
    Cevapla
  • mehmet aga 3 yıl önce Şikayet Et
    ateistlerin , kinini kusma yeri, rahatlama yeri, boşverinde.Asıl şu tengriciliğe çare bulun eski koministler milliyetçilik postu altında dinsizliği yayıyorlar.
    Cevapla
  • AKHİLAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Başbaşa kaldıklarında Türk düşmanlığı yapan bu çakallar malesef İslam düşmanı bir milliyetçilik pazarlamaya uğraşıyorlar. Türkler İslamın sancaktarlığıyla istihdam olunmuştur.
    Cevapla
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasil musade edilir anlamak mümkün degil.Bunadami basin özgürlügü deniyor.? Ulan $amar oglani degil $amar milleti olduk.! Tarkanin kuzu kuzu´su olduk kücük satirlarda Meee´liyoruz..Hangi ülkede ya$ayan basin kendi ülkesininde böyle acakliga musade eder.! Hadi beee..
    Cevapla
  • SALİH 3 yıl önce Şikayet Et
    Alayının canı cehenneme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR