Yunanların 'Çatışmaya hazırız' sözlerine Bakan Akar'dan son dakika yanıtı

Son dakika haberi: Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos'un 'Türkiye ile askeri çatışmaya hazırız' sözlerine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan çok sert yanıt geldi. Akar, " "Bunu da söylemek zorundayım. Bu hiçbir şekilde kimseye tehdit değil, hiçbir şekilde provokasyon değil. Gerektiğinde bu konuda Silahlı Kuvvetlerimiz kendisine verilecek her türlü görevi yapabilecek durumdadır." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2020 14:27 GÜNCELLEME 06.06.2020 16:12 GÜNCEL
Yunanların 'Çatışmaya hazırız' sözlerine Bakan Akar'dan son dakika yanıtı
Yunanların 'Çatışmaya hazırız' sözlerine Bakan Akar'dan son dakika yanıtı

Son dakika haberi: Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos'un önceki gün yaptığı 'Türkiye ile askeri çatışmaya hazırız' sözlerine yanıt veren Bakan Akar, "Bunu da söylemek zorundayım. Bu hiçbir şekilde kimseye tehdit değil, hiçbir şekilde provokasyon değil. Gerektiğinde bu konuda Silahlı Kuvvetlerimiz kendisine verilecek her türlü görevi yapabilecek durumdadır." dedi.

 

"BUNU SÖYLEMEK ZORUNDAYIM..."

Akar şözleri şu şekilde;

Hiçbir şekilde kimseyi tahrik etmeden, kimse kimsenin hakkına tecavüz etmeden barışçıl yöntemleri kullanmak suretiyle bütün sorunları çözelim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hak, alaka ve menfaatlerini korumak ve kollamakta da son derece azimli, kararlıyız ve buna da muktediriz. Bunu da söylemek zorundayım. Bu hiçbir şekilde kimseye tehdit değil, hiçbir şekilde provokasyon değil. Gerektiğinde bu konuda Silahlı Kuvvetlerimiz kendisine verilecek her türlü görevi yapabilecek durumdadır.

 

 

YORUMLAR 182 TÜMÜ
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    :) İzmir sularında yüzmeyi özlemişler hahaha :)
    Cevapla
  • Sade vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanımızın sözleri çok güzel... Bu hiçbir şekilde kimseye tehdit değil, hiçbir şekilde provokasyon değil. Gerektiğinde bu konuda Silahlı Kuvvetlerimiz kendisine verilecek her türlü görevi yapabilecek durumdadır. Biz dediğimizi yaparız
    Cevapla
  • Bünyamin 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanı gelince oturduğunuz topraklarıda alacağız osmanlı uyanıyor allahın izniyle
    Cevapla
  • Mucahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Hak geldi batil zail oldu
    Cevapla
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları muhatap alıp konuşmaya bu değmez siz gidin kumda oynayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR