Bakan Koca sosyal medya hesabından sitem etti: Rast gelmesin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Galata Köprüsü'nde balıkçıların sosyal mesafe kuralına uymadığını göstere bir fotoğraf paylaşarak "Kovalar dolmuş mu bilmiyoruz ama virüs köprüye uğramışsa eli boş dönmemiştir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2020 23:08 GÜNCELLEME 06.06.2020 23:15 GÜNCEL
Bakan Koca sosyal medya hesabından sitem etti: Rast gelmesin
Bakan Koca sosyal medya hesabından sitem etti: Rast gelmesin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter'dan paylaştığı kareye "Sosyal mesafe kuralına balıklarla balıçılar arasında uyuldu" notuyla balıkçılara sitem etti. 

 

"VİRÜS KÖPRÜYE UĞRAMIŞSA ELİ BOŞ DÖNMEMİŞTİR"

Koca, sosyal mesafe kuralına uyulmadığını ifade ederek "Galata Köprüsünde bugün çekilen fotoğraftan anladığımıza göre, balıkçılar arasında 1,5 m mesafe kuralına uyulmamış. Kovalar dolmuş mu bilmiyoruz ama virüs köprüye uğramışsa eli boş dönmemiştir. Özellikle kronik hastalığı olanlar maskesiz, mesafesiz risk altındadır. Rast gelmesin" dedi.

 

YORUMLAR 64 TÜMÜ
  • Bir Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu illa bir yakınızı akrabanızı arkadaşınızı virüsten kaybedince mi anlayacak bu sağda solda maskesiz dolaşan, elini yıkamayanlar.Allah ıslah etsin bu türleri...
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kusura bakmayın bakanım Ama sosyal mesafeyi hiçe sayanlara önce ihtar sonra 2 bin 3 bin ceza kesilirse bunlar daha buna devam eder. Sorun ciddi olduğu için başkalarının hayati tehlikeleri zincirleme büyüyeceği için Hem Ülkeye hem insanlara sıkıntı vereceği için 5-10 bin üzeri cezanın uyarısız kesilmesi gerek. Bilmeyen yok artık bu hastalığı ve bulaşmasını Uyarı Ne Bu??
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Yap bir günde 100 bin 200 bin test ve aktif olan taşıyıcılar karantinaya alınsın. Bir haftada yapacağın testi bir günde yap. Tarama testini zorunlu tut, hatta sokağa çıkış için ön şart koy. Maddi olarakta test maliyetini vatandaştan al.
    Cevapla
  • Sabır 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insan olamaz.
    Cevapla
  • Serin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları devlete zarar veriyor. Devlete karşı işlenen suçlara dahil edilmeli. Düşünce sistemi eğitilmemiş insan topluluğu. Bu yaştan sonra da egitilemez. Ne kadar uyarsanız da olmuyor bakanım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR