Tunceli'de PKK'ya ağır darbe!

Tunceli'de düzenlenen hava destekli operasyonda 3 terörist daha etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı, bölgedeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 6'ya yükseldiğini ve operasyonların devam ettiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2020 16:35 GÜNCELLEME 07.06.2020 21:22 GÜNCEL
Tunceli'de PKK'ya ağır darbe!
Tunceli'de PKK'ya ağır darbe!

İç güvenlik operasyonları kapsamında; 31 Mayıs’ta Tunceli Ovacık kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmişti. 

 

 

Devam eden operasyonda bugün yapılan arama tarama faaliyetlerinde 3 teröristin daha etkisiz hale getirildiği tespit edildi. 

Böylelikle bugün ele geçirilen teröristlerle birlikte Tunceli Ovacık kırsalındaki operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6’ya yükseldi. 

 

 

Teröristlerle birlikte, 2 adet M-16 Piyade Tüfeği, 1 adet AK-47 Piyade Tüfeği, 3 adet El Bombası, 1 adet  büyük telsiz ile çok sayıda mühimmat ve  yaşamsal malzeme ele geçirildi. 

Bölgede operasyonlar devam ediyor. 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Gurbet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hiç bitmeyecek başlarından biride bir partinin genel başkanı .Uyan ey Türk milleti
    Cevapla
  • fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    terrör bitirildikce Tunceli rahat bir nefes aliyor
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'de Pkk operasyonları yapılmazsa işler karışır.
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc ordumuzun HERDAİM YAAAR VE YARDIMCISI OLSUN, MUHAFAZA VE MUZAFFER EYLESİN İNŞAALLAH AMİM AMİN AMİN
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Helikopter siha geliştirin engebeli kalkış için olanağı olmayan sınır karakollarına 5-6 tane en az her biri 6 -7 ağır zırhlı aracı patlatacak ve piyadeleri indirecek ağır otomatik silahlar yerleştirin birde gece görüş termal kamera koyun 24 saat karakol tepesinde ve sınırda kuş uçuyor mu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR