Emine Erdoğan'dan Dünya Okyanuslar Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Okyanuslar Günü dolayısıyla paylaşım yaptı. Erdoğan, "Deniz ve okyanus, dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır. Bu nedenle ortak bir vicdanla hareket etmemiz gerekiyor. Sıfır Atık felsefesini denizleri de kapsayan bir yaşam biçimi haline getirebilirsek, engin mavilikleri geleceğe taşıyabiliriz" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 14:27 GÜNCELLEME 08.06.2020 14:27 GÜNCEL
Emine Erdoğan'dan Dünya Okyanuslar Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Dünya Okyanuslar Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Deniz ve okyanus, dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır. Bu nedenle ortak bir vicdanla hareket etmemiz gerekiyor. Sıfır Atık felsefesini denizleri de kapsayan bir yaşam biçimi haline getirebilirsek, engin mavilikleri geleceğe taşıyabiliriz." ifadelerini kullandı.

 

Emine Erdoğan, Twitter hesabından 8 Haziran Dünya Okyanuslar Günü dolayısıyla paylaşım yaptı.

"#WorldOceansDay, #SıfırAtıkMavi" etiketleriyle paylaştığı twitlerinde Emine Erdoğan, şunları kaydetti:

 

"Su hayattır. Okyanuslar ise sayısız yaşam türünün yuvasıdır. 8 Haziran Dünya Okyanuslar Günü'nde okyanusların, denizlerin ve kıyıların temizliğinin, dünyamız için hayati öneme sahip olduğunu bir kere daha hatırlayalım. Deniz ve okyanus, dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır. Bu nedenle ortak bir vicdanla hareket etmemiz gerekiyor. Sıfır Atık felsefesini denizleri de kapsayan bir yaşam biçimi haline getirebilirsek, engin mavilikleri geleceğe taşıyabiliriz. Çocuklarımız, sularında balıktan çok plastiğin yüzdüğü bir geleceği hak etmiyor. Okyanuslar tabiatın döktüğü gözyaşları olmasın." 

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR