1 milyon TL ödülle aranan 'Doktor Deniz' öldürüldü

Tunceli Ovacık kırsalında, etkisiz hale getirilen 6 teröristten birinin; terörden arananlarda 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu Liste’de yer alan sözde saha karargahında doktor olarak faaliyet yürüten Doktor Deniz kod adlı Sadık Akmaz olduğu tespit edildi. "Doktor Deniz" kod adlı terörist Sadık Akmaz'ın, 2016 ve 2019'da iki askerin şehit edildiği saldırıların faillerinden olduğu belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 18:58 GÜNCELLEME 08.06.2020 18:58 GÜNCEL
1 milyon TL ödülle aranan 'Doktor Deniz' öldürüldü
1 milyon TL ödülle aranan 'Doktor Deniz' öldürüldü

İçişleri Bakanlığından, Terörden Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride bulunan Sadık Akmaz'ın, Tunceli'nin Ovacık kırsalındaki operasyonda etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, ''İç güvenlik operasyonları kapsamında; Tunceli Ovacık kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla gerçekleştirilen hava destekli operasyonda  etkisiz hale getirilen 6 teröristten  birinin; terörden arananlarda 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu Liste’de yer alan sözde saha karargahında doktor olarak faaliyet yürüten Doktor Deniz kod adlı Sadık Akmaz olduğu tespit edilmiştir.  

Terörden Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride bulunan Sadık Akmaz öldürüldü

 

 

Teröristin 2016 yılında  Jandarma Uzman Çavuş Murat Durmaz’ın ve  2019 yılında  Jandarma Uzman Onbaşı Eren Yücel’in şehit edildiği saldırının faillerinden biri olduğu belirlenmiştir.'' denildi.

BİR AÇIKLAMA DA MSB'DEN GELDİ: İRAN SINIRINDA PKK'YA AĞIR DARBE!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İran hudut hattında tespit edilen 4 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman komandolarımız tarafından İran hudut hattında tespit edilen 4 PKK'lı terörist, SİHA'larımızın da destek verdiği başarılı operasyon ile etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Kökünüz kurusun inşallah
    Cevapla
  • Ugr 3 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat,iran sınırında.Bu iran adam olmayacak belli oldu
    Cevapla
  • Helal 3 yıl önce Şikayet Et
    Doktor olsada veya lakab olsada o kelimeye yazık daha doğrusu bir mikrop daha yok edildi dense tam uygun olur....
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi yallah kör guyuya direk cehennemin dibine
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle bu şahıs Dr değil. Lakabı Dr. Bu lakabı da masumlara yaptığı işkenceler yüzünden verilmiş. Şeytanı bol olsun. Arkadaşlarına da nasip etsin. Cenazesini de mikrop saçmasın diye kireç kuyusuna atmaları uygun olur diye düşünüyorum. Herkese müjde. Dünyadan bir mikrop, cani, sapık eksildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR