Metrobüste tepki çeken yoğunluk

Koronavirüs önlemleri kapsamında uyulması için yoğun çaba sarfedilen sosyal mesafe kuralı, metrobüslerde çiğneniyor. Saat 11:00 sularında bir metrobüs içerisinden çekilen fotoğraflardaki yoğunluk, büyük tepki topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2020 13:16 GÜNCELLEME 09.06.2020 13:16 GÜNCEL
Metrobüste tepki çeken yoğunluk
Metrobüste tepki çeken yoğunluk

Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girildi. Ancak sosyal mesafe kuralına halen dikkat çekiliyor.

 

Özellikle Sağlık bakanlığı'nın uyarılarında sosyal mesafe ve maske kullanımına özellikle dikkat edilmesi vurgulanırken, metrobüslerde tepki çeken bir yoğunluk yaşanıyor.

 

METROBÜSLERDEKİ YOĞUNLUK

Öğlen saatlerinde metrobüs içindeki yoğunluk, yolcuların sosyal mesafe kuralına dikkat etmemesi araç içerisinden fotoğraflandı. Saat 11.00 sıralarında Zincirlikuyu-Beylikdüzü istikametinde sefer yapan metrobüsteki yolcular, bir dolu bir boş oturacak şekilde düzenlenen oturma kuralına uymadı.

Ayrıca yolcular, görevliler tarafından nerede durmaları gerektiğini gösteren uyarı yazılarına da uymayarak sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. Kurallara uymayan yolcular, araç içerisinden fotoğraflandı.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Sami Uzunarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çaresiz vatandaşa akıl vereceğinize çözüm gösterin. Ne yapacak yani vatandaş işine gitmesinmi? İşten eve dönmesinmi? Sizin basın olarak insani göreviniz vatandaşı şikayet etmek değil ülkeyi yönetenleri uyarmak, ülkeyi yönetenlere sitem etmek olmalıdır.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Metrobüs e binenler mecburen biniyor saatlerce bekleyemez her kes işine yetişmeye çalışıyor fazla araç konulamıyor bu sefer araç yoğunluğun dan geç kalınıyor artık çare yok her kes kendine dikkat etsin
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık anlayın? Salgın yayılsın diye Seferler kısılıp Kasıtlı yapılıyor!?
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Biraz git oksijen al.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ceza! Ceza Ceza!....Maske takmayanlara Sosyal Mesafeye Uymayanlara ağır Cezalar ( en az 3000 TL) uygulanmadıkdan sonra bu görüntüler kaçınılmazdır!.
    Cevapla
  • Atalay 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet işe gidiyor nasıl yoğunluk olmasın ki, mesai saatleri değiştirilmediği sürece yoğunluk gayet normal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR