İstanbul için son dakika kararı! Valilik açıkladı

Son dakika haberi: İstanbul Valiliği, "yeni normal"e uyulması konusunda her gün kent genelinde eş zamanlı denetimler gerçekleştirileceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 'Yeni normale uygun olarak faaliyetlerini yürütmesi gereken işletmelerle ilgili zaman zaman istenmeyen görüntülerin oluşmasını engellemek için hafta boyunca 39 ilçede eş zamanlı olarak denetimler gerçekleştirilecek' denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2020 16:55 GÜNCELLEME 15.06.2020 19:11 GÜNCEL
İstanbul için son dakika kararı! Valilik açıkladı
İstanbul için son dakika kararı! Valilik açıkladı

İstanbul'da Haziran sonuna kadar toplu gösteri, karşılama ve uğurlama kısıtlandı.

39 İLÇEDE HER GÜN EŞ ZAMANLI DENETİM

İstanbul'da 'Yeni Normal'e uygun olarak faaliyetlerini yürütmesi gereken işletmelerle ilgili zaman zaman istenmeyen görüntülerin oluşmasını engellemek ve bu tür olumsuzlukların yerine, kurallara riayetin genel anlayış olması için hafta boyunca İstanbul'un 39 ilçesinde her gün eş zamanlı olarak denetimler gerçekleştirilecek.

 


Yerlikaya, saat 24.00’te kapanması gereken lokanta, kafe, kıraathane gibi işletmelerin bazılarının kapanış saatine uymadığı ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı yönündeki ihbarlar nedeniyle İstanbul Valiliği'ne il genelinde

İstanbul Valiliğine, 00.00'da kapanması gereken lokanta, kafe, kıraathane gibi işletmelerin bazılarının kapanış saatine uymadığı ve sosyal mesafe kurallarının ihlal edildiği yönündeki şikâyetler nedeni ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın talimatı ile İstanbul genelinde "sosyal mesafeye uyum, maske kullanımı, hijyen ve kapanış saatleri uyum" konuları denetlenecek. Ayrıca, açık olmaması gereken işletmelerin faaliyet gösterip göstermediği de kontrol edilecek. Kurallara riayet etmeyenler hakkında cezai işlem uygulanacak.

İstanbul, koronavirüs

 

YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    bu maske takmayıp kurallara uymayanlar yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. ben fatihte yaşıyorum bilhassa gençler umurunda değil, kesin cezası olmalı, cebe dokunmadıktan sonra milletin uyacağı yok.
    Cevapla
  • berk 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbul da neden yok maske zorunluluğu , anlayabilen varmı
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Maske ve mesafe kuralı diyorsunuz. Cezası olmayan kural mı olur.
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Denetleyenleri denetlesinler. Çünkü hiç denetim yok. Başıboş ist.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle yasaklar başlamalı. Tekrar bir ay evveline geri döndük. Çok ağır cezalar olmalı. Terörden fazla insanımızı kaybettik,hala da kaybediyoruz. Zaten belli bir kesim yangına körükle gidiyor , ölümler artsın diye uğraşıyor. Duyarsız sorumsuzlar da onların gazına geliyor. Maske mecbur olmalı, polis bekçi ve zabıtaya yetki verilsin ,gerekirse sert muamele yapılsın. Yoksa salgın geri geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR