Bir vali daha uyardı: Vatandaşlara koronavirüs uyarısı

Ankara Valisi Vasip Şahin, 1 Haziran sonrası normalleşmeye geçen tedbirler sonrası kentte koronavirüs vakalarındaki beklenen düşüşü yakalayamadıklarını belirterek, vatandaşları uyardı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2020 22:33 GÜNCELLEME 15.06.2020 22:40 GÜNCEL
Bir vali daha uyardı: Vatandaşlara koronavirüs uyarısı
Bir vali daha uyardı: Vatandaşlara koronavirüs uyarısı

Koronavirüs salgınında 1 Haziran sonrası normalleşme takvimine giren ülkemizde vaka sayılarının son günlerde artmasından dolayı illerin valilerinden peş peşe uyarılar geliyor. Bu uyarıların en sonuncusu da Ankara Valisi Vasip Şahin'den geldi.

 

 

Ankara Valisi Şahin, koronavirüs vakalarında kent genelinde beklenen düşüşü yakalayamadıkları için Twitter hesabından açıklama yaptı. Şahin, "Değerli Ankaralılar, Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de 'Kovit-19' vaka sayısı beklediğimiz düşüş hızını yakalayamadı. Tepeyi aşıp tam inişe geçmişken tekrar zor olanı yapıp geri dönmeyelim. Sabırla kazandığımızı heba etmeyelim. Bizden uymamız beklenen; Maske, mesafe, temizlik" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Yaşar 3 yıl önce Şikayet Et
    Acilen maske takma mecburiyeti getirilmeli. Takmayanlara caydırıcı ceza verilmeli. 18 yaş altı olanlarında hafta içi sadece bir gün belli saatler arasında sokağa çıkmalarına izin verilmeli.
    Cevapla
  • Kardeş 3 yıl önce Şikayet Et
    Maskeyi takmazlar abi bizim insanlarımız sorumsuz cebine dokunacaksın cezası 6000 olmalı acilll
    Cevapla
  • ENÇOK HAİN BİZDE 3 yıl önce Şikayet Et
    Maske maske maske,,, Eee takmayan çok, Hadi tek başına bir nebze, toplu taşımada, markette, pazar da bari takın... Sonun da yasak gelecek, geç kalmadan getirin yasağı, HALA MASKE TAKMAYI ÖĞRETEMEDİK, PES PES PES
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Biri çıkmış o da prof. dr. halk tv de "efendim maske takmanında bir maliyeti var günlük şu kadar da aylık şu kadar da" bir de sonuna ekliyor ,"efendim sosyal devlet vatandaşa dağıtmalıymış" Acaba hangi avrupa ülkesi, o çok yalakası oldukları Almanya bile bedava maske dağıttı mı . Hani onlar da sosyal devletti. Amerikayı saymıyorum bile o zaten sosyal devlet bile değil. Yazıklar olsun el birliğiyle özellikle CHP kanadı korona artsın diye yapmadıkları rezillik yok. Bu kadar hainler; yahu alın yıkanabilir maske on defa yıkanıyor bir kaç gün takarsın daha olmadı al kumaşı evinde dik veya devlete başvur versin. Yok ama eleştirmek daha kolay.
    Cevapla
  • kasa kuyrukları 3 yıl önce Şikayet Et
    marketlerin programları çok yavaş. bu yüzden kasalarda birikme oluyor. ne kadar dikkat etsek de marketlerde mesafeye uymak mümkün değil. bütün marketlere ve firmalara hızlı yazılım kullanma zorunluluğu getirilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR