HDP'lilerden Diyarbakır annelerine hakaret gibi etkinlik!

Diyarbakırlı annelerin evlat nöbetine duyarsız kalan HDP'liler, parti binası önünde halay çekti. Koronavirüs salgınını da hiçe sayarak el ele tutuşan grubun, 289 gündür evlatları için gözyaşı döken annelerin acılarıyla adeta alay edişi büyük tepki çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2020 23:06 GÜNCELLEME 17.06.2020 23:06 GÜNCEL
HDP'lilerden Diyarbakır annelerine hakaret gibi etkinlik!
HDP'lilerden Diyarbakır annelerine hakaret gibi etkinlik!

HDP'liler, aylardır evlatları için nöbet tutan Diyarbakır annelerinin acılarını hiçe sayarak zılgıtlar eşliğinde HDP il binası önünde halay çekti. 

 

HDP'nin sözde demokrasi, adalet, barış ve özgürlük için Edirne'den Hakkari'ye başlattığı "yürüyüş" provokasyonları, Diyarbakır'da çirkin olaylara sahne oldu. Bir araya gelen HDP'li grup, parti önünde toplandı. Koronavirüs salgını tehlikesini de görmezden gelerek el ele tutuşan grup, evlat nöbeti tutulan çadırın önünde halay çekti. 

HDP'lilerin, evlatları için 289 gündür gözyaşı döküp nöbet tutan anne ve babaların acılarına aldırış etmeden, zılgıt çekmesi tepkilere neden oldu.

 

 

YORUMLAR 149 TÜMÜ
  • bitlisli 3 yıl önce Şikayet Et
    En geniş temel hak ve hürriyetlerin olduğu Türkiye de en iyi imkanlarda yaşayıp da ülkemiz hakkında kötülük düşünenler, BÜYÜK TÜRKİYE yi bölüp parçalamak isteyen ermeni uzantıları size hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. TÜRKİYEM sonsuza dek büyük ve güçlü kalacak. Siz Türkiye düşmanlarıyla el ele oldukça biz de BİZ BİZE YETERİZ deyip durmak yok yola devam diyeceğiz.
    Cevapla
  • murad 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi oluyor.O bölge halkı nasıl bir zihniyete oy verdiğini anlar belki..
    Cevapla
  • cihan alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Katilleri desteklemeleri normal . Çünkü zihniyet o şekilde. Ancak dolaylı yoldan dalga geçer gibi çocukları gaspedilmiş aileleri aşağılamaları ve bunu yaparken de sosyal mesafeye uymamaları çok kötü
    Cevapla
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz bugün milletle alay ederek halay çekenlerin günü geldiğinde kuyruklarını kıstırıp hizaya getirecek güçtedir.Devlet bekler acele etmez günü geldiğinde tepelerine öyle biner ki nereden geldiğini bile bilemezler.
    Cevapla
  • samsa 3 yıl önce Şikayet Et
    yolda geçen garibana 3 bin lira ceza kesen polis...bu hainlere gelince susuyorsa vay halimize...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR