Son dakika: İstanbul'da sağanak yağış başladı

Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da beklenen yağış başladı. Yağışa bazı vatandaşlar hazırlıksız yakalandığı görüldü. İstanbul Adliyesi'nin bulunduğu Çağlayan'da aniden bastıran yağmur nedeniyle adliyeye gelen vatandaşlar da zor anlar yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2020 12:28 GÜNCELLEME 19.06.2020 12:43 GÜNCEL
Son dakika: İstanbul'da sağanak yağış başladı
Son dakika: İstanbul'da sağanak yağış başladı

Türkiye'de çok sayıda kentte etkili oluyor.  İstanbul'da da şiddetli sağanak yağış öğle saatlerinde etkili olmaya başladı.İstanbul Adliyesi'nin bulunduğu Çağlayan'da aniden bastıran yağmur nedeniyle adliyeye gelen vatandaşlar da zor anlar yaşadı.



METEOROLOJİ'DEN SARI UYARI

Meteoroloji'den İstanbul için sarı uyarı geldi. Yapılan uyarıda, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı gerektiği bildirildi.



Sarıyer'de sağanak yağış etkili oluyor



 

 

YORUMLAR 4
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bugün dışarı çıktığımdan dönüşte yağmura yakalandım,üstümde yağmurluk olduğundan üst bakımdan fazla sorun yoktu....ama mazgal delikleri yetersiz yada tıkalı olduğundan bazı yerlerden geçerken mecburen bileklerime kadar suya girdim. ortada mazgalları kontrol edecek bir görevli göremedim.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    İstnbulda Sel oldumu anlayınki İmamoğlu Tatile kaçmıştır! :)
    Cevapla
  • Şahan 3 yıl önce Şikayet Et
    bay imamoğlu tatildemi :)
    Cevapla
  • sezee 3 yıl önce Şikayet Et
    şehirlerarası seyahat yasağı kalkınca ege ve akdeniz parti teşkilatlarını denetlemeye gitmiş...gitmişken serinlemek için de denize girmiştir..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR