Kanıyla yere kocasının adını yazmıştı! Yakalandı

Kendisini terk etmek isteyen eşi Nurtaç Canan’a defalarca ateş eden Ragıp Canan İstanbul'da yakalandı. İki bacağından yaralanan Nurtaş Canan kanıyla yere, "Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum." ifadelerini yazmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2020 00:46 GÜNCELLEME 20.06.2020 01:20 GÜNCEL
Kanıyla yere kocasının adını yazmıştı! Yakalandı
Kanıyla yere kocasının adını yazmıştı! Yakalandı

Kendisini terk etmek isteyen eşi Nurtaç Canan’a defalarca kurşun sıkan Ragıp Canan, onu evde ölüme terk etti. Nurtaç Canan acı içinde kıvranarak ölümü beklerken, kanıyla eşinin ismini yere yazdı: “Annem babam hakkınızı helal edin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum.”

ZANLI RAGIP CANAN ESENYURT'TA KISKIVRAK YAKALANDI

 

 

Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğünün düzenlediği başarılı bir operasyonla Esenyurt'ta yakalanan şüpheli Ragıp Canan'ın Esenyurt'ta yakalandığı belirtildi. Şüphelinin yarın Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedileceği öğrenildi. Ragıp Canan'ın ruhsatsız tabanca taşımak, tehdit ve hakaretten suç kayıtlarının mevcut olduğu bildirildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''04.06.2020 tarihinde İstanbul İli Zeytinburnu İlçesinde ayrılmak istediği eşi tarafından ateşli silahla vurularak yaralanan Nurtaç CANAN’ın eşi, olayı gerçekleştiren R.C. isimli şahıs 19.06.2020 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yakalanmış olup hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Türk Polis Teşkilatı olarak kadına karşı şiddet, suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda 7/24 çalışma esasına göre sürdürmeye devam edeceğiz.'' denildi.

BAKAN ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK: DAVAYA MÜDAHİL OLACAĞIZ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, olayla ilgili olarak "Davaya müdahil olacağız" dedi. Selçuk, sosyal medya hesabı Twitter'den paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Nurtaç kardeşimizin maruz kaldığı şiddet vakası hepimizi derinden sarstı.

Nurtaç Canan ve oğlunun uygun hizmet modellerinden yararlanmalarını sağlayacağız.Davaya müdahil olarak hukuki süreci yakından takip edeceğiz.

Şiddete karşı sıfır tolerans ilkesiyle çalışmayı sürdüreceğiz.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • T d 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısa sa kısas
    Cevapla
  • Yağız 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH c.c. Ülkemiz kadınlarını, İstanbul Sözleşmesin den, Kadem den, Aile Bakanlığının korumasından muhafaza etsin. Kadın ın şiddet den tek kurtuluşu İslam dadır
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Guzel yorum .
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar madur olup şiddete uğrayan erkekler var ses soluk yok kimsede tabiki bu demek değil kadın lar mağdur edilsin şiddete uğras'ın değil ama şu anda kadınların şiddeti mağduriyeti ön planda bunu din istismarı gibi kullanan kadında çok malesef bunu çocuk istismarı hayvan istismarı say say bitmez netice iyi ve güzel eğitim eğitim .saygilar
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam defalarca kadını tehdit etmiş hala bu adam elini kolunu sallayarak gezmiş bu nasıl bir adalet inşallah yüklü bir ceza alır
    Cevapla
  • vatandaş milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şiddetin ve felaketin karşılığı 3-5 yıl belki daha az hapis cezası olacaktır. Bu haliyle ülkemiz ve insanımız nasıl felaha erecek gerçekten merak ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR