Akar talimat vermişti! Tepki çeken görüntüyle ilgili sıcak gelişme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla başlatılan inceleme ve soruşturma sonucunda sorumluluğu görülenler hakkında adli ve disiplin işlemleri başlatılmasına karar verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2020 17:48 GÜNCELLEME 21.06.2020 17:48 GÜNCEL
Akar talimat vermişti! Tepki çeken görüntüyle ilgili sıcak gelişme
Akar talimat vermişti! Tepki çeken görüntüyle ilgili sıcak gelişme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, görüntüleri sosyal medyada yer alan askerlere ilişkin başlatılan inceleme ve soruşturma sonucu sorumluluğu görülenler hakkında adli ve disiplin işlemi yürütülmesine karar verildi

 

 

Sosyal medyada yer alan, bir askere daha kıdemli diğer askerlerce yapılan ve tepki çeken bazı davranışlarla ilgili görüntüler üzerine Bakan Akar'ın talimatıyla inceleme ve soruşturma başlatılmıştı.

Bunun üzerine bir koğuşta çekildiği anlaşılan ve 4-5 Haziran tarihlerinde sosyal medyada yer alan görüntülerdeki askerlerin kimlikleri tespit edilerek ilgili birlik komutanlarınca idari ve hukuki işlem uygulandı. 

 

 

Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından olay yerinde yapılan inceleme ve soruşturma neticesinde, sorumluluğu görülenler hakkında adli ve disiplin işlemleri başlatılmasına karar verildi.

YORUMLAR 97 TÜMÜ
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyan türkiyem bunun çok daha beterleri vardı
    Cevapla
  • recep 3 yıl önce Şikayet Et
    sizde hiç edep terbiye yiğitlik yok mu insan kardeşine bunu yapar mı orası PEYGAMBER ocağı karşınızdaki kişi iyi bir aile terbiyesi almışsa illa sizin seviyenize inip sizin gibi mi olması gerekiyor. Oraya üç ay önce geldin diye kendini bir şey sanma orası ne senin nede başkasının babasının mülkü de değil adama böyle haddini bildirirler.
    Cevapla
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    yaptirim romantizim den baska birsey degil. ordunun hali bu. peygamber ocagi ruhu yok olmus. konu cok daha derin
    Cevapla
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ezelden beri askeriyede olan bir olay.Sivilken psikolojik sıkıntıları olan tiplerin askerde hele bir de rütbe veya kıdemi varsa bu tip olayları yapması nirvana meselesi oluyor.Umarız yeni Türkiye de askerlik sistemi bu tip sosyal ve psikolojik olayların temeline iner ve konunun düzeltilmesine yönelik çalışma yaparlar.Her şey birlik komutanında bitiyor.
    Cevapla
  • Dezatrr 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim zamanımda da vardi Ben askerliğimi bahriyeri olarak yaptım İzmir eski Foça osman gazi gemisinde yaptim. Gemide askerliğini yapan bilir nasıl tertip çelik olduğunu bizede zamaninda yapmaya çalıştılar ama çok şükür kimseye o fırsatı vermedim Ne kimseye kendimi ezdirdim nede kimseyi ezdirdim Tezkeremden sonra hatırlıyorum benim alt devreler hep beni arıyorlardı abi keşke kalsaydın yerin çok belli ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR