Üvey baba 3 yaşındaki Alperen'i boğarak öldürdü

Kayseri’de üvey baba 3 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra mahalle mezarlığına gömdü. Küçük çocuğun cesedi 6 gün sonra bulunurken kaçan baba aranıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2020 20:57 GÜNCELLEME 21.06.2020 21:59 GÜNCEL
Üvey baba 3 yaşındaki Alperen'i boğarak öldürdü
Üvey baba 3 yaşındaki Alperen'i boğarak öldürdü

Edinilen bilgiye göre, Pınarbaşı ilçesine bağlı Güney Mahallesi’nde meydana gelen olayda üvey baba Harun S., yaklaşık iki yıldır nikahsız yaşadığı Emel Öner’in 3 yaşındaki oğlu Alperen Ekinci’yi boğarak öldürdü. Cani baba boğarak öldürdüğü küçük Alperen’i evin karşısında bulunan mahalle mezarlığına gömdü.

 

 

Çocuğun kayıp olduğu ihbarını alan polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde anne Emel Öner, nikahsız yaşadığı Harun S, tarafından boğularak öldürüldüğünü söyleyerek gözyaşı döktü. Dün gece polis ekipleri evde ve evin bahçesinde küçük Alperen’in cesedini aradı ancak küçük çocuğun cesedi evin karşısındaki mezarlıkta bulundu.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeler sonrasında eve şerit çekilirken, anne Emel Öner emniyette ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Firarda olan üvey baba Harun S.’nin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

 

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • MeRKeZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Huzur islâmdadır,islâmı yaşayamadığımız için huzursuzuz felaketlerimizin başında Allah cc ve Resulünün emirlerine ittiba etmeyişimiz geliyor ,cinayetler ufacık yavruların canavarca öldürülmesi daha neler neler...
    Cevapla
  • reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cezanı versin nasıl kıydın
    Cevapla
  • adil 3 yıl önce Şikayet Et
    yine fakirlik yine çaresizlik, anne çaresiz,allah yardım etsin
    Cevapla
  • Abdullah Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam Gelmezse Memleket Temizlenmez Birde Bu İnsan Müsvetteleri Bizim Vergilerimiz ile Besleniyor Hapishanelerde , İDAM ŞART!
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatandaş olarak idam istiyorum, artık bir şeyler değişmeli. Böyle kanı bozukları toplumdan temizlemek şart oldu, artık yeter diyiyorum yeter yetkililer seçimden seçime idam gelsin demesin hemen getirsinler, aksi taktirde hakkımı haram ediyorum, öldürülen bütün çocukların vebalin ağırdır.. . Vesselam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR