Skandal sözler sonrası RTÜK harekete geçti!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Merdan Yanardağ’ın Sultan Abdulhamid Han hakkındaki sözleri nedeniyle TELE 1 TV hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 09:41 GÜNCELLEME 26.06.2020 09:42 GÜNCEL
Skandal sözler sonrası RTÜK harekete geçti!
Skandal sözler sonrası RTÜK harekete geçti!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Merdan Yanardağ’ın sözleri nedeniyle TELE 1 TV hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.

 

 

Şahin, inceleme gerekçesini şöyle açıkladı:

“TELE 1 televizyonunda 18 dakika isimli programda program sunucu Merdan Yanardağ isimli şahsın Sultan Abdulhamid Han ile ilgili sözleri nedeni ile inceleme başlatılmıştır.” 

 

 

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Yürekler 3 yıl önce Şikayet Et
    eski saçma rtük yok artık. herkes haddini bilecek. rahatça iftira atmayacak. yalanı önleme merkezi olan rtük e, asli görevini yaptığı için müteşekkiriz
    Cevapla
  • FATİH 3 yıl önce Şikayet Et
    bu .ve bunun gibiler i yakalayın 40 tr rekât namaz kıldırin ceza olarak ondan sonra kodese koyun
    Cevapla
  • Sinan TEKE 3 yıl önce Şikayet Et
    tarihi dogru ogrensen iyi olur.
    Cevapla
  • Eyüp 3 yıl önce Şikayet Et
    Cennet mekan Abdülhamide laf söyleyen yanlış yahudi ya ermeni vermeye rum soyundandır, müslüman Türk evladı atasını hatırla yad eder.
    Cevapla
  • MUSTAFA BİLGİÇ 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Selcuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanali bu adamin yüzünden birdaha izlemem! Sen bir kanal olarak bunlari düsünmelisin. Ben kürdüm. Kürt olarak Abdulhamid e ben sahip cikiyorum. Nerdesin sen ey türk? Abdulhamid hatirladigim zaman gözlerim yasariyor. Son bagimsiz, yürekli, imanli Halife.. söyle ey türk, nerdesin? Ecdadini lekeliyorlar kendi TVinde..
    Cevapla
  • Murti 3 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa sen hemen hemen her programında dine hakaret eden, Müslümanları aşağılamayı kendilerine meslek edinmiş olan, sürekli yalan ve iftira kampanyaları düzenleyen, Türkiye düşmanı kim varsa baş tacı eden kanalı daha önce izliyor muydun? Eğer sen Abdulhamid Han' a sahip çıkmış olsaydın bu kanalı zaten bugüne kadar izlemezdin! Çünkü tam da bu kanalda yapılan yayında CİHAN İMPARATORU OSMANLI DEVLETİMİZ hakkında akıl almaz sözler yayın hayatına başladığı ilk haftalarda söylenmişti!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR