Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı. Çatışmanın ardından başlatılan operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 21:06 GÜNCELLEME 26.06.2020 21:21 GÜNCEL
Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber: Bir askerimiz şehit oldu
Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 26 Haziran 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 5
  • Bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını helal et tüm TÜRKİYE ye şehidim
    Cevapla
  • Recep Korkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruhun şad olsun şehidim rabbim razı olsun senden inşallah allah ailene sabır ve güç kuvvet versin amin
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc şehidimize rahmet etsin.Ailesine ve milletimize sabırlar versin.Vatan ve Millet düşmanı hainleri yandaşlarını kahreylesin
    Cevapla
  • Kader 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin
    Cevapla
  • Abdülkadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetini kabul etsin, Peygamber efendimize komşu eylesin, bütün milletimizin başı sağolsun, kederli ailesine sabırlar versin, İç - dış tüm düşmanlarımızı, vatan hainlerini ve teröristleri zelil ve perişan eylesin, Amin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR