Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e küfür eden isim gözaltına alındı

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in TBMM'deki konuşması sonrası sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak küfürler eden Atalay Başkak isimli şahıs gözaltına alındı

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2020 11:11 GÜNCELLEME 27.06.2020 12:04 GÜNCEL
Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e küfür eden isim gözaltına alındı
Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e küfür eden isim gözaltına alındı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in Meclis'te yaptığı konuşma sosyal medyada önce çarpıtıldı, sonra da sistematik bir biçimde sosyal medya ve bazı basın yayın organları tarafından hedef gösterildi.

 

Her seferinde demokrasi, hukuk, adalet ve kadın hakları naraları atan CHP'liler Özlem Zengin'e karşı linç girişimi başlatarak sosyal medyadan hakaret ve küfürler etti.

Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a sosyal medyadan destek vererek Kadın hakları, hukuk, adalet diyen Başkak isimli şahsın, iş başörtülü bir kadına gelince ağza alınmayacak küfürler etmesi dikkat çekti.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin’e sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ve küfürler eden saldırganlardan biri gözaltına alındı.

Atalay Başkak bugün hakim karşısına çıkacak.

 

 

 

 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • niksarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainileri için kadın erkek farketmez bu alçaklar için namus önemli değil...özlem kardeşim köylümdür senin gibi çakallara pabuç bıakmaz bıraktırmayız,,,tam bir osmanlı kadınıdır.. ite çakala yem ettirmeyiz nokta...
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Özlem hanım çok başarılı gerçek bir Osmanlı kadını.. bu yüzden canlarını sıkıyor.
    Cevapla
  • aliveli 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tarz insanlara kamu kurumlarında herhangi bir memurluk hakkı verilmesin. bu memlekette yapanın yanın kar kalır anlayışı artık son bulmalı. milletvekili dokunulmazlığı bu konularda devreye girmeli. bu tarz sayan söven kişiler milletin tamamına küfretmiş gibi yüksek cezalar almalı.
    Cevapla
  • Mrt 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi suçun adam akıllı cezası varki bunun olacak, cezaların yaptırımı olmadığı için hiç kimse korkmadan suç işliyor, adam öldürüyorsun yine serbestsin, çalıyorsun yine serbestsin hangi suçu işlersen işle cezalar yetersiz, bir an önce cezaların yaptırım güçü artırılmalı, suçluyu tutuklamamak için, hapis cezası vermemek için he gerekiyorsa yapılıyor, bu böyle olmaz
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medyadan küfür hakarete ciddi yaptırım ceza verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR