İletişim Başkanı Altun: LGBT saldırısının suç ortağı oldunuz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın dünyada eşcinsel sapkınlığın sembolü LGBT hareketi hakkındaki sözleri için kınayan Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Fedarasyonu'na sert tepki gösterdi. Altun "susturamazsınız" notuyla Fedarasyon'un Kınık'ı hedef göstererek LGBT'nin bu çirkin saldırısının suç ortağı haline geldiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 22:28 GÜNCELLEME 30.06.2020 11:53 GÜNCEL
İletişim Başkanı Altun: LGBT saldırısının suç ortağı oldunuz
İletişim Başkanı Altun: LGBT saldırısının suç ortağı oldunuz

Altun paylaşımında ''LGBT propagandası ifade özgürlüğü için ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Fedarasyonu, Kınık'ı hedef haline getirerek bu saldırıda suç ortağı haline geldi. Kerem Kınık tüm hayatını dünyadaki çocukları korumaya adamış bir doktor. susturamazsınız'' ifadelerini kullandı.

KINIK'TAN FEDERASYONUNUN KINAMASINA TEPKİ

 

 

Federasyonun kınama mesajı üzerine Kınık tepki göstererek ''Çocuklara yönelik herhangi bir cinsel istismar ve şiddete karşı şiddetle karşıyım. Bu nedenle, “pedofili” ye karşı şiddetle karşıyım. Kızıl Haç ve Kızılay Hareketi olarak yaklaşımımın değerlerimiz ve ilkelerimizle tamamen uyumlu olduğuna inanıyorum. Dünkü kişisel görüşlerim, çocuklarımızın herhangi bir zarardan korunmasını savunmak. Bu onların sessiz çığlıklarına karşı sorumluluğumuz olduğuna inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

KIZILAY BAŞKANI KINIK NE DEMİŞTİ?

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, eşcinsel sapıklığın savunucusu LGBT ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda '' İnsanlık onurunu çiğnetmeyeceğiz.Fıtratı ve çocuklarımızın ruh sağlığını koruyacağız. Sağlıklı yaradılışı bozan ve iletişim gücü ile anormali normal gibi gösterip pedofilik hayalleri çağdaşlık diye gencecik zihinlere zerk eden her kim olursa olsun mücadele edeceğiz.Yok öyle!'' ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 5
  • oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanın söylediğinde yanlış olan ne?
    Cevapla
  • mercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sapıklara geçit yok
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesini kim imzaladı?
    Cevapla
  • eby 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın iletişim başkanı İstanbul sözleşmesini iptal. Söz değil icraat istiyoruz.
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorsunuz siz? İstanbul Sözleşmesi çoktan iptal edildi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR